faki Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 invest. den iki kutu teachlettim. Şimdi görev aldığımda bir tane spy la konuşmam gerekiyor. Onuda acayip bir şehirde buldum. Nese hedefin tarifini yapıyor, bende droidle aramaya koyuldum ama bu gezegende bulunamadı diyor. arakyd droidi açtığımda burda çıkartamassın diyor. Şimdi hedefin hangi gezegende olduğunu nasıl anlayacam. Sonra bide bütün spy op lar sölemiyor. bh terminali ile spy op un aynı yerde olduğu bir mekan söleyebilir misiniz. Ve görevi aldığım andan itibaren neler yapmam gerektiğini acaba sırası ile anlatabilir misiniz.[signature][hline]Callawey Excalibur geleceğin en büyük jedi'yı maybe force will be with you la güç zaten benimle alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 benim tavsiyem tatooine mos eispa ya git orda hem bh misson terminal hemde hemen arkasinda spynet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 kadaaraya gideceksin, terminal+lvl3&4 spynet oplar var, invIII ü yaparken mission alıp lvl3 op la konuşacaksın, sonra şehrin dışına biraz çıkıp arakyd droidi salacaksın, sonra 4-5 dk bekleyip söylenen gezegene gideceksin, orda seeker i bırakacaksın, markı bulacaksın, buglı çıkacak, küfredeceksin.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kadaara da lvl 3 spynetin yerini tarif edeyim. sirtini starport un kapisina ver. sag taraftan ilerleyerek starport un arkasina dolan. arka tarafta cloningin karsisinda genelde at-st nin spawn oldugu bi yer vardir oraya gelmeden sol tarafta spynet. gorevleri elinde LLC varken al. spynet le konus bio sign alacaksin. araca atla imp base in arkasindan biraz ilerle you have left kadaraa dedikten 100m sonra arakyd droid i firlat bekle droid geri gelecek 100m cap icinde bi yere duser genelde. git hemen radial menuyu ac ustteki secenek calismaz sag taraftaki secenegi sec ve bio sign i droid e yukle. sonra hemen shuttleport a git ordan theed starport a bilet al bunlari biriktir mumkun oldugunca theed e git bekle gezegen bilgisi gelecek. sansin varsa tek gezegen atlarsin endor , lok , tatooine rori cikar gorevler yoksa corellia ustunden gideceksin. tyrena ya git devamli daha rahat olur makina kasmaz kalabaliktan dolayi. ama ustunde bilet bulundur devamli dathomir sience outpost talus-nashal biletleri vs. transportu yakaladinmi kacirma. gezegene gittigin zaman wp goreceksin adam buyuk ihtimal hareket etmistir. starportu olan sehirlere dogru ilerler genelde mark lar. indigin gibi once seeker droid i at. shuttle varsa o wp ye en yakin sehre git bilgi gelmeden bu arada bilgi gelirse shuttle i yuklerken crash olursun. adam eger hareket ediyorsa bug li olma olasiligi azalmis demektir. droid i bi daha firlat ve adamin gidis yonune dogru hareket et onunu kesecekmis gibi. wp ye geldiginde adam ordaysa oldur yoksa droid i bi kere daha at ve etrafi arastir ilerlemis olabilir. eger gezegene indikten sonra attgin sekeer in sonucuna ragmen wp ilerlememisse sehir disina cik arakyd droid at bi tane daha. adami resetliyebiliyor ve hareket eder mark. bazi gezegen sehirler soliyim sana. Talus-Nashal talus ta genelde nashal a gider marklar. orda su vardir suya girerler talusta devamli ilk duraginin nashal olmasi avantaj saglar. ben invest IV u yaparken 3 markimi nashal da buldum indigim gibi wp 300m ilerdeydi suyun icindelerdi her seferinde. Tatooine-Espa espa taraflarinda ciktilar bana genelde. ama tatooine de sole bi olay var mark wayfar a dogru ilerliyorsa kesin orda duvara girecektir duzelmedilerse. orda npc ler olur areaeffect attack kullanarak marki duvardan cikart. YavinIV burda zaten 2 sehir var genelde en sag tarafta ortada cikar mark 2 sehirden birine dogru ilerler burda cok su oldugundan adam eger suya cok yakinsa 700 800m den fazla yaklasma. adam sen wp ye gittiginde spawn olur ve ilerlemez eger sudaysa petinde yoksa gorevi ellerinle patlatmis olursun. azda olsa mark inin naboo da cikma olasiligi var ben 3 kere naboo da cikardim.Invest IV u yaparken kadaraa nin 1.6km disinda cikti mark. bukadarda bal olmaz :) target macrosu yap kendine gorevi aldiktan sonra details ten mark in isimine bak /target hedehodo seklinde bi macro yap. bazen yerin icinde cikabiliyorlar etraftaki spawn lardan dolayi ole bi durum varsa area effect attacktan baska sansin kalmiyo. Invest IV u yaparken kullanacagin spynet starportun kapisina sirtini don bu sefer sol taraftan arkasina dogru dolan cloninge gelmeden az once sag tarafta binanin kosesinde. İnvest III bitirince find and track gelecek bunu kullan seeker droidlerde ama shuttle a bineceksen dikkat et binmeden 1 dk once at ole bin eger daha onceden atmis ve track etmesi kesilmediyse track bilgisi geldikten sonra bin shuttle dan indigin gibi crash olabilirsin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bu arada seeker atarsin arakyd atarsin ama wp bos cikar kimse yoktur. sol bi efsane yazmislar sanirim bos wp de hemen sekeer i firlat ve 1km uzaklas o wp den sonra gittiginde adam spawn oluyormus. bole efsaneler coktur bh investigation u yaparken :) ama herseyi denemen lazim. sansin varsa az bug li gorevler cikar. 1 buff suresinde max 7 8 gorev yapabilirsin tek gezegen gorevleri cikarsa arada. tabi shuttle lari transport lari yakalamana bagli. trafik isiklari gibidir shuttle zamanlari 1 ini kacirdinmi arka arkya hic birini yakalayamazsin genelde. bide dathomir de dathomir outposta gidiyolar genelde. ordada playerlar bol oluyo onlarda oldurebilir sen puani alirsin yinede. ama sansiz biri isen dathomir den tatooine e falan gidebilir kendi ozel araciyla :D nasil olur diye sorma kimse bilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Dethatt, 15 Mayıs 2004 08:13 tarihinde demiş ki: ama sansiz biri isen dathomir den tatooine e falan gidebilir kendi ozel araciyla :D nasil olur diye sorma kimse bilmiyo sole oluyor, bh marklari aslinda server tarafindan hesaplanan wp koordinatlarindan ibarettir. siz onlara belli bir mesafe yaklasana kadar her dakika sabit bir metre hizinda belli bir starporta dogru kacarlar. yapali cok oldu, ama dogru hatirliyorsam 600m civari bir mesafeydi bu. yani eger siz mark a cok uzaksaniz mark starportta spawn olmaz, shuttle in varmasini bekler, siz cok uzakta oldugunuzdan mark render edilmedigi icinde diger oyuncular onu olduremezler cunku orda oldugunu bilmezler. siz hala ona yaklasamamissaniz, hala render edilmemisse, shuttle ordaysa ve mark in move turn i geldiyse mark planet jump yapar. bastan arakyd atmak gerekir. ama siz 600m mesafesine girdiginiz anda mark durur ve kipirdamaz, ayrica render edilir, etrafta playerlar da varsa genelde mark i oldururler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bh missionlarinda no wp sorunlari, duvara stuck lar falan bugli spawn algoritmasi yuzundur. swg de normal missionlarda da ayni algoritma kullaniliyor, ve bu algoritma player made ve pre-existing structure lara karsi daha sensitive hale getirilmeye calisilsa da basarilamadi, bastan yazilmasi gerekiyor, ama her zamanki gibi cok fazla wp hesabi yapilan bh missionlari disinda fazla kayip veren bir sey olmadigi icin DEV ler tarafindan to do listlerde bir hayli diplere cekilmis, ve her gun onune baska seyler yigilan bir bug. ayrica bu algoritma uzerinde yapilan iyilestirmeler bugune kadar bh mark buglarini tam tersine arttirmis durumda. no spawn wp ler artarken stucklar biraz azalmis. hele diger oyuncularin sikayeti uzerine bh marklarin non-aggro yapilmasi nospawn wp leri 2 ye katlamisti, su anda durum nasil bilemiyorum. [Bu mesaj Namessar tarafından 15 Mayıs 2004 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben arkadasimin investigation tree sini yapmasina yardimci oldum kendisi Invest I ve II yi yapti III ve IV u ben ugrastim hem merak ettigimden hemde degisiklik olsun diye. Yaqptigim gorevlerde hic duvar icine yada baska bi yerde stuck durumu ciklmadi. sanirim 4 yada 5 kere bos wp le karsilastim. 1 tanesini arkyd droid atarak tekrardan kurtardim. Sudada cikmadi sansima hic. Esasinda cok kolay yaptim diyebilirim bunda Shuttle larin 5k olmasi bazen cok iyi shuttle lari yakalamam yani theed den tyrena ya gidip ordan direk beklemeden mark in oldugu gezegene gidebilmem. Bide ustumde droid speed tacking speed attachmentlar olan suit vardi onunda biraz avantaji var. Ama en sinir edici bug gecen gun oldu. O karaktere ozgu bi bug di.Invest IV gorevleri 22.3 22.4k oluyolar. ama elinde ne olursa olsun 18k lik gorevler cikiyordu. Ve mission diffuculty 0 gozukuyordu. goreve gittiginizde adam 3k hitpoint ve llc single la oluyordu. Tum creature lar ve npc ler combat difficulty si yesildi. lok ta kimogilanin yanindan gecerken onu yesil goruyordum mesela :) ve 445 - 450 exp alma gerekirken 340 330 exp falan aliyodum. Neyseki ertesi gun duzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Namessar, 15 Mayıs 2004 10:31 tarihinde demiş ki: said: Dethatt, 15 Mayıs 2004 08:13 tarihinde demiş ki: ama sansiz biri isen dathomir den tatooine e falan gidebilir kendi ozel araciyla :D nasil olur diye sorma kimse bilmiyo sole oluyor, bh marklari aslinda server tarafindan hesaplanan wp koordinatlarindan ibarettir. siz onlara belli bir mesafe yaklasana kadar her dakika sabit bir metre hizinda belli bir starporta dogru kacarlar. yapali cok oldu, ama dogru hatirliyorsam 600m civari bir mesafeydi bu. yani eger siz mark a cok uzaksaniz mark starportta spawn olmaz, shuttle in varmasini bekler, siz cok uzakta oldugunuzdan mark render edilmedigi icinde diger oyuncular onu olduremezler cunku orda oldugunu bilmezler. siz hala ona yaklasamamissaniz, hala render edilmemisse, shuttle ordaysa ve mark in move turn i geldiyse mark planet jump yapar. bastan arakyd atmak gerekir. ama siz 600m mesafesine girdiginiz anda mark durur ve kipirdamaz, ayrica render edilir, etrafta playerlar da varsa genelde mark i oldururler. benim bildiğim 500m de duruyorlar, 100 civarı yaklaşınca renderlanıyorlar.[signature][hline]v4v [Bu mesaj s1eger tarafından 15 Mayıs 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben daha 300 m uzaktayken outpostlara benim marklari tikir tikir indiriyorlardi. ona dayanarak ole demistim. ama dogru olabilir, iddiam yok. yanlis hatirliyor olabilirim, bh yapali cok oldu. [Bu mesaj Namessar tarafından 15 Mayıs 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 nihai wp'ye geldiginizde hedef orada degil ise o nokta etrafında 300m yarı caplı bı daıre cızın eleman genellıkle etrafta otluyodur.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 en iyisi ranger dan area track , npc almak bh investigationlaqri bitene kadar. daha sonra surrender edersiniz. bolece manual olarak aramaniz gerekmez wp de cikmazsa adam. no spawn wp buglari zannedilenlerin bir kismi aslinda npc nin wp den bir dairesel alan icinde otede olmasidir sad in dedigi gibi. track te ordaysa, droid de ordaysa ama mark orda yoksa, yapabileceginiz yok. gecmis olsun. [Bu mesaj Namessar tarafından 18 Mayıs 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar