ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 merhaba isparta'dayken universite kutuphanesine istedigim zaman gidip ders calisabiliyodum.gerci haftasonu acik degildi. istanbulda ozellikle avrupa yakasinda halka acik kutuphane var mi? kutuphane icerigi onemli degil haftasonu gidip kafami dinleyerek ders calismak istiyorum. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Beyazıtta İstanbul Üniversitesinin merkez kütüphanesi var, genellikle çok sakin olur, öğrenci kartınla girebilirsin yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben ogrenci degilim su an.dikey gecis sinavina hazirlaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 beyazıtta var kütüphane, bir kaç ay sonra tekrar açılacağı söylenen atatürk kitaplığı var taksimde bir de taksimde akbank sanat kütüphanesi var herkese açık. üniversite kütüphaneleri genelde sadece öğrencilere açık olur ama boğaziçinin kütüphanesinde kontrol çok sıkı değil yine de bi hafta boyunca her gün gidersen muhtemelen sana kart soracak birilerine denk düşersin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hmm şimdi şöle yıldız teknik üni'ye girişte kimlik verip üni içindeki kütüphaneye gidebilirsin. benim okurken yer tercihim ortabahçe'de çukursaray'dan yanaydı. kütüphane değildir ama içi feci güzeldir ve rahattır. kimse olmaz genelde. arada bi amca gelir çay sorar, açersen fincanda getirir. Ulan yazdım diye herkes doluşmasın yalnız. haftasonları kapalıdır genelde biraz da sert bi güvenlik görevlisi vardır, arıza çıkarmayın adamlan hiç.. itü'nün kütüphane de (neydi adı be mustafa inan mi?) iki giriş vardır, içeri girin ve önce sağdaki kısımdan esas kütüphaneye girin. adamla konuşun başka ünilerden yüksek lisans için 30ytl karşılığı 1senelik üye olabiliyorsunuz. üni kütüphanesi güzel gerçi ama kalabalık olabiliyor. onun için kapıdan girdikten sonra sağa, güveliğe doğru değil, sola doğru ilerleyin. orada dolaplar falan olacak, geçin onları, tuvaleti de geçin. üni öğrencisi olmayanlar için merdivenlerden yukarıda bi bölüm var. bilgisayar falan da var. cep tel ile konuştuğunuzda bas bas bağıran bi mal vardı orada bi aralar. haberiniz olsun eleman bağırmadan önce, kural şu: orada kimse olmasa bile cep tel yasak.. ok? boun kütüphane'ye okul kimliksiz girişi sadece kalabalık olduğu saatlerde yapabiliyoruz sanırım. denemedim hiç :S bilemeyeceğim... ama okula, kuzay kampüse rahatça giriliyor. kütüphanenin kapısının sol tarafında bi kapı daha var. study'e oradan girip oturup çalışabilirsiniz. ben olsam tercihimi çukursaraydan yana kullanırım. yadyok'un alt katlarında da boş sınıflar bulabilme ihtimali bayağı yüksektir. ama ben çukursaray'da giriş katında f20 mi ne geniş oval şekilli masanın oraya çok çöktüm okurkene.. heyyte bee! negzel günlerdi onlar :) hafta boyunca her gün gideceksen alt katlara in sen yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar