Stormraiden Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 arkadaşlar ödevimiz var ve pek fazla fikir üretemiyorum ben. mesela örnek olarak böyle bişi koydum.kendi ismimizi bu tarz şekillerde yapıcaz.aklıma bi kaç tane daha geliyo onlarıda söyliyim ama daha bulamıyorum -ikambil kağıtlarını böle yan yana tutup rakamları yerine her kağıda bir harf koymak -periyodik cetvel çizip karelere isim(çok dandik :( ) -tetris kareleriyle isim yazmak gibi bide şöyle bi sorun war ismim biraz uzun 'Denizhan' neyse yardımlarınız için şimdiden sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 denizhandan osman yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Saol yardımın için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben cıddı soylemıştım. tahmınım, odevde fotoshop yeteneklerınızı degıl, harfların karakterıstık ozellıklerını tanıyıp bunları kaybetmeden deforme edıp bı yandanda gorsel bır kompozısyon elde etmenız. denızhan la osman "a" baska ortak harf ıcermıyor, oda bırının basında bırının sonunda. hem senın ıcın zorlayıcı bı tecrube olur hemde odev amacına ulasır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hmm şimdi anladım bu tarz bişeyler oluşturmaya çalışıcam.tekrardan yardımın için saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar