Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

makedonya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mortisin mesaj attıgını gorunce, dedım bu konuya cok kotu bı esprı yazmıştır. Kendımı hazırladım...

ama asla hazır olamıyacagın seyler varmış hayatta, bugun bunu ogrendım.
Mesaj tarihi:
suan strumica'dayım.uskupten burası otobusle 3 sa fln surdu.valla sanırım makedonya sınırından cıkmak zor olacak zira biletimi öyle sacma bir zamana almısım,keske 15 gun olsaymıs dedim.doymayacak gibiyim buralara=)bosna yalan olur sanki bu sefer.

dün aksam yemeğindeki garsonla çat pat turkce konustuk ve adam bunun verdiği samimiyetle,bana iddaa benzeri bir sans oyunu kuponunu gosterdi,kaybettiğini aman galatasaray amaaaan diye belirtti.

mortis senin için iskender büküceğim midem için de tabi.
insanlar inanılmaz tatlı yahu burda, yuropiiyıın kauuntrii modunda olmadıklarından mıdır nedir. anlamadım bi kaç arnavutla tanıstım osmanlıdan atatürkten konustuk.ayrıca bu kadar cok türkçe sözcuk kullandıklarını bilmiyorum tabi bu dillerini anlamaya yetmiyor.
bırakıyorum batı avrupayı gezmeyi arkadasım,bundan sonra. balkan-dogu avrupa ,mukemmelmiş.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Doğa ve tarih iç içe bitola da.
Kış mevsiminde ohri güzel olmaz lakin üsküp-ohri yolu üzerinde bir kayak merkezi var. Para harcamadan kış sporunu yapabilirsin. Üsküp hareketlidir.
Strumica da partiler kızlar çok diyorlardı gidip görmedim ama görebilirsin. :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben geldiiim,cok da eglendim.strumica ya gidin sokaklarda gezin derim.max 3 gun olmak uzere.gidecek olan otel-bar-restauran tarifi yapılır.P
üsküp beklediğimden daha küçük bir sehir cıktı ama yine de guzeldi.mimar sinanın taş köprusu gercekten taşmış.dumduz hiç bir mimarisi olmayan bir kopru adeta.ama zaman ve kosullar sebebiyle sorgulamıyoruz.genel olarak makedonya 40 yıl öncesinin turkiyesi gibi.neredeyse turkiyeye hayran bir toplumu var.
turk oldugunuzu ogrenen herkes daha bir sıcak kanlı davranıyor.

kızları guzel ama erkekleri pek değil(kanımca) ama yanımızda ispanyol arkadaslar olunca makedon erkekleriyle pek ilgilenemedik.baska sefere insallah sdfgh

ohri'ye de yazın gitmek lazım geldiğinden gitmedik acıkcası.
denar ucuz oldugundan kendinizi zengin hissedebileceğiniz bir yer.
devletin belirlediği sadece cumartesi gunleri hiç para vermeden içebileceğiniz mekanlar var.
en guzel saraplarının alexandra oldugunu idda etseler de biz tigves i daha cok sevdik.sarap cok ucuz ve gercekten guzel.
sert içki sevenlere de mastika öneriyorum^^

bir başka gezimizde görusmek uzere esen kalın!
Mesaj tarihi:
ben dun madridten geldim

yanina ispanyol arkadaslar demisinde hani imali seklinden. ulan evrenin en cirkin erkekleri ispanyada(iki tane ispanyol artis fotosu koymayin hemen). gece barda kendini brad pitt gibi hissetmek isteyen varsa buyursun ispanyaya gitsin.

kaldiki kizlarida berbat o ayri bir mesele.
Mesaj tarihi:
ehueh savunmasını yapmayacagım göreceli bir kavram=) ama dansedebilen erkeklerin hayata 1-0 önden başladıgı bir dunya var,mumkun^^(bu da bir görelilik misal)
Mesaj tarihi:
afedersiniz ama ispanyol erkekler çok iyi. bi la camisa negra çalıyor karşılıklı bağır çağır kıvırtıyoruz. en çok eğlendiğim grup ispanyollar. lütfen yani.
Mesaj tarihi:
yakisikli diyoruz

oynakliktan bahsetmiyoruz

utopia said:
afedersiniz ama ispanyol erkekler çok iyi. bi la camisa negra çalıyor karşılıklı bağır çağır kıvırtıyoruz. en çok eğlendiğim grup ispanyollar. lütfen yani.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
pirlepe'ye yakınsan oraları gezin. :P nasıl bi yerdir bilmiyorum ama fotolardan gördüğüm kadarıyla güzel yerler. benim memleket :D

Oha ben de Prilepliyim.
Olaya gel.
Mesaj tarihi:

özlem giderteyim ozmn=)
amcalar ve teyzeler sokağa masa atıp,canlı muzik eşliğinde içmeye basladıklarında saat 16:00 civarındaydı

su an farkettim ki amca oturuyor da ben ayaktaysam amca inanılmaz buyukmuşşO_O

Mesaj tarihi:
yanılmıyorsam şöyle bir durum var.Makedon türkleri arnavutları sevmez,bu karşılıklı bir hoşlanmama durumu.Kızları da acayip süslü.
Şarap dedin mi Tgaza Jug (tam böyle yazılmıyo da olabilir) süperdir.Şişe şişe getirmiştik türkiyeye.
  • Yeni Oluştur...