sys64738 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 afrika ile ilgili birşeyler araştırıyordum denk geldi, ekonomi ile ilgili kısma bakın :D Gine edit: güncellenmiş, güncelleyenin eline sağlık, ciddi bişi araştırıodum saçma bişiler görünce kaynak olarak göstereceğim yer hakkında süpheye düştüm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 peki bizim bu başlıktan çıkarmamız gereken derse çocklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 editleme logundan bakabilirsiniz değişikliğie wikivandalizm deniyor buna gerçi türk versiyonunda olduğunu bilmiyorumdum ama özgünlükten yoksun sadece küfürle yapılmış bir iş. ingilizce wikipediada yapılanlar güldürüyordu en azından yazan da buymuş (başlık olarak) +14 falan bilemedim açıkçası kaç "Ekonomi Kakasını yalama lütfen ah oh yeah" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar