Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Selamlar , yine bir kayıt yaptım bu sefer davulları ve vokalleri öncekinde aldığım yorumlara göre biraz daha geliştirmeye çalıştım. Genelde vokal tekdüze gitmesin ve davullar daha uyumlu olsun diye uğraştım benim daha çok hoşuma gitti , mixi de daha iyi oldu o konuda da çalışıyorum bi yandan. Trash tarzındaki Rupture şarkıma yorum alabilirsem sevinirim , özellikle önceki şarkıma yorum yapan arkadaşlar bir gelişme var mı bu yönde size göre yorum yaparsanız çok iyi olur Myspace Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bence gelişme var tebrik ederim. kayıt için hangi ekipman ve programları kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Anal [Rupture] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 teşekkür yorumlar için ve anal saydırmalar için eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Davul cok altta kalmis mix'te,birde vokali biraz daha ön plana alabilirsin.Solo'da yine biraz altta kalmis, onuda biraz öne alabilirsin. Tarz olarak biraz bana uzak oldugu icin pek bisey diyemeyecegim o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ben begendim ya konuyla alakasi yok ama memelerin var gibi cikmissin resimde ust vucud cok gelismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 eheh ya o pozdan dolayı biraz öyle oldu evet ama olsun seviyorum memelerimi kızlar da seviyo problem yok Mixle biraz daha oynamak gerekiyodu aslında biraz acele ettim gibi oldu evet. Bi iki bişey daha öğrendim vokal mixlemeyle de ilgili artık bi dahaki şarkıya yaparım onları da teşekkür yorumlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 oha ciddi boobs ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 olgun karsiladigin icin tesekkur ederim bencede pozdan kaynakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar