pch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Olasılıksız 'ı yeni okudum(evet cok cahilim) ve benim gibi hic kitap okumayan bir bünye bile sevdi, kitap aski geldi, içim pırpır.. Böyle sürükleyici gerilim,korku,polisiye,felsefe hic farketmez önereceginiz kitaplariniz varsa rica edecektim kültür yoldaslarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yukarda sticky varken ^^ ne diim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 dan browndan gir, tom clancy den çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Kusura bakmayın, gecenin bi saatinde aceleyle yazdim görmemisim sticky' i.. silebilirsiniz konuyu silinirse sticky e yazarim bi daha artik, silinmezse de tavsiyeleri bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar