Underoath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Arkadaşlar msn problemim var. YEni versiyon cıktı o olmadan msn e giremezsiniz diyor E iyi hoş güzel de, Yeni versiyonu edinmek istermisin diyor EVET diyorum web sayfasını kabul etmiyor Hata veriyor web sayfası bu sorunu nasıl çözebilirim :( Microsoft un hangi ürünü olursa olsun giriyim web sitesine girmiyor.Microsoftun hiçbir sitesine girmiyor. YA BU bilgisayarlar warya Tam kırmalık yeminlen döve döve bi hal oldum bilgisayarı ya.
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bugün benim de başıma geldi. üstelik messengerin en son sürümü kurulu oldugu halde. kaldırıp tekrar kurdum messenger ı. sorun yok.
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 iyi messenger ile yırtmışsın sen ben direk Bilgisayara bastım formatı. geçti Silinebilir topic.
robinson Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hakkaten nasıl çözülcek bu sorun bana da bulaştı bu meret. yeniden mi yüklemek lazım, format falan uğraşılmaz
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 evet tekrardan kurun. program ekle kaldırdaki windows live essentials mı neydi ordan kalkıyo program. ben de bişe keşfettim. şimdi olşturdugumuz gruplar var ya hani. o gruplara tıklayınca herhangi bi kişinin kişisel iletisi yok oluyo, tekrar tıklıyon geri geliyo,, bi daha tıklıyon başkasının ki gidiyo falan filan :D
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Underoath said: iyi messenger ile yırtmışsın sen ben direk Bilgisayara bastım formatı. geçti Silinebilir topic. bu da ilginç bi çözümmüş
Öne çıkan mesajlar