Underoath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Arkadaşlar msn problemim var. YEni versiyon cıktı o olmadan msn e giremezsiniz diyor E iyi hoş güzel de, Yeni versiyonu edinmek istermisin diyor EVET diyorum web sayfasını kabul etmiyor Hata veriyor web sayfası bu sorunu nasıl çözebilirim :( Microsoft un hangi ürünü olursa olsun giriyim web sitesine girmiyor.Microsoftun hiçbir sitesine girmiyor. YA BU bilgisayarlar warya Tam kırmalık yeminlen döve döve bi hal oldum bilgisayarı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bugün benim de başıma geldi. üstelik messengerin en son sürümü kurulu oldugu halde. kaldırıp tekrar kurdum messenger ı. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 iyi messenger ile yırtmışsın sen ben direk Bilgisayara bastım formatı. geçti Silinebilir topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hakkaten nasıl çözülcek bu sorun bana da bulaştı bu meret. yeniden mi yüklemek lazım, format falan uğraşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 evet tekrardan kurun. program ekle kaldırdaki windows live essentials mı neydi ordan kalkıyo program. ben de bişe keşfettim. şimdi olşturdugumuz gruplar var ya hani. o gruplara tıklayınca herhangi bi kişinin kişisel iletisi yok oluyo, tekrar tıklıyon geri geliyo,, bi daha tıklıyon başkasının ki gidiyo falan filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Underoath said: iyi messenger ile yırtmışsın sen ben direk Bilgisayara bastım formatı. geçti Silinebilir topic. bu da ilginç bi çözümmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar