Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Jaedenar serverında level 80 human mage The World of Warcraft Armory -450 enchanting / 447 inscription -bankada 6/8 parça t6 , 2/5 parça t5 , 5/5 parça t4, ve birkaç adet de 60 level item bulunmakta (60 lvl 40men naxxramastan brimstone staff filan war) -3 kişilik mammoth'u war(sons of hodir exaltedda alınan grand ice mammoth),epic flying olarak stratholme'den bronze drake,eski mountlardan da netherdrake falan war. -427 cooking,chef tittle'ına çok yakın,gereken achievementlar bitmek üzere,northrend gourmette 10 tane filan recipe kaldı dailyler ile rahatça halledilebilir,outland gourmet için sadece 2 recipe'e daa ihtiyaç war. -şimdilik 225 fishing , satmadan önce arttırabilirim belki. -Charın tittle'ları; knight-lieutenant , the diplomat , champion of the naaru , elder , the hallowed , champion of the frozen wastes , merrymaker , the lovefool ve jenkins. violet proto drake için gereken "What a Long,Strange trip it's been" achievementı şimdiye kadar eksiksiz ilerlemektedir. -2000 golda yakın para bulunmakta,accountun şuan 25 güne yakın oynama süresi war,alt charımla hala para yapıorm yawaş yawaş :) -accountta binds on account item olarak Dignified Headmaster's Charge staffı (üstünde 30 spell dmg enchantı war) , cloth omuzluk (tattered dreadmist mantle) ve mail omuzluk (champion herod's shoulder) bulunmakta. Jaedenar serverında level 80 Draenei Paladin (retri spec) The World of Warcraft Armory öyle pek iyi bi gearı yok,birkaç hafta oynandı biraz 10men voa,biraz 10men naxx yapıldı.3100 attack power , 29.78% crit buffsız.hiti ve expertise cap degil ama cap olmaktan çok uzakta da degil,rahatça caplenebilir.Charın bankasında naxx 10men'den toplanmış holy gear da var,sadece yüzüklerde ve trinketlerde eksik war,holy oynamayı hiç düşünmediim için bu itemların çogu enchantsız. 455 jewelcrafting / 450 mining professionlarına sahip.bu charda da epic flying bulunmakta. daha pek söyleyebilcegim bişey yok bu char hakkında. Jaedenar serverı level 71 Night Elf male hunter The World of Warcraft Armory sadece profession için kasmayı düşündügüm bi chardı,71 levelda artık hunterın bayık oynanışı yüzünden kusma seviyesine gelinip bırakıldı :-D 450 herbalism / 400 alchemy'si war. hiçbi flying mounta sahip deil. :P kasmak istenirse northrend quest item gearı war :D:D Venture co serverı level 70 blood elf female rogue http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Venture+Co&n=Aladrael bu charla da level 70te sadece 2 hafta oynadım,karazhan/heroic/badge gearı toplayıp sıkılıp bırakmıştım. 357 engineer / 375 mining . epic flyingi yok,%60 engineer flying mountu filan war.800 küsür goldu da war. Accountun dedigim gibi hala 25 günlük oynama süresi var,şuan aklıma account ile başka bişey gelmiyor,geldikçe update'lerim mesajı.Fiyat olarak aklımda bişey yok,tekliflerinizi bana yollayın.eğer iyi fiyat önerilirse charları ayrı ayrı satmayı düşünebilirim (charın aktarılcagı accountun masraflarını ve char transfer parasını karşıladıgınız sürece tabi.) ha bi de İstanbul içi olmalı :) saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 güncel arkadaşlar,charlar migrate'e açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 mage'e "the Undying" ve "the Argent Champion" tittle'ları alındı,charda 7k küsür gold da var.komple account için 750 lira,cd key,gizli soru/cevap vs herşey accountla beraber verilcek. ilgilenenler özel mesajla yada [email protected] adresinden ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 arkadaşlar güncel. paladine prot gearı dizildi,def rating capli,heroiclerde ve 10m raidlerde çok rahat tanklık yapılabilir. accounttaki gold miktarı azaldıgından dolayı (2k küsür) fiyat 600 liraya inmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Aa Jaedenar'da wow oynayan başka bir paticik üyesi ^^ Benim karakter almayı düşünen bir arkadaşım vardı ona mail attım buranın linkini ilgisini çekerse yazar birşeyler, bol şans karakter satışında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 nessarien sen türk müydün ya :P görüodum senin draenei'yi orda burda ben hehe :P sağol bu arada,hazır şu event yokluğunda satsam da kurtulsam illetten diye bakıyorum,ömrümü yedi kaç senedir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bende görmüştüm birkaç kez ama Türk olduğunu bilmiyordum. Hayırlı olsun diyelim o halde sorunsuzca satıp kurtul ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hala güncel,yok mu alan :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 fiyatı pazarlığa açtım arkadaşlar,tekliflerinizi bekliyorum. acil satılık. temiz 19" yada 21" LCD monitör ve 2+1 hoparlör lazım,accountu bunlarla takas edebilirim elinden çıkarmayı düşünen varsa eğer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 fiyat 500 liraya indi arkadaşlar. güncel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 malis atabilio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 BloodyBeast said: malis atabilio mu? anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Knightonline esprisi yapmaya çalışmış salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 edit : çift mesaj atmışım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 up, fiyat hala 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Charların SSleri mage paladin (prot gear ile. bankada holy ve retri gear mevcut) rogue hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 psp verebilirim :P 4gb kartla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 öm attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 öm attım monitör veriyorum ben de eheh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 güncel arkadaşlar,fiyat hala sabit 500TL. temiz widescreen LCD monitörle takas düşünülür. öm atın yada msne ekleyin; [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 account satılmıştır arkadaşlar,lexius'a hayırlı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hayırlı olsun berserker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Fin said: hayırlı olsun berserker oo saol agalı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar