Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu bölümün niteliği nedir?Hangi üniversitede vardır ve puanları nasıldır(istanbul istiyorum)?Bilgisayar mühendisliği ile değerlendirirsek hangi meslek alanlarında çalışırlar.Bilenler yada okuyanlar yardımcı olabilirmi ona göre bölüm değiştiricemde?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
soyle anlatıyım,pc kullanıcılarının sorunlarını ve nasıl ustesinden gelincegi hakkında yardım,iyi isleyen bilgisayar sistemleri yaratmak gibi,database yapımı,buyuk bir oranda internetten yararlanarak.
ayrıca ekonomi,finans vs gibi konuları da anlamak,bu ozelligi ile kullanıcı-yapımcı arasındaki iletisimi saglamak...

bildigim kadarıyla bu bolumde web tasarımı olması lazım,ekonomi bilgisi falan da tbi.e dogal olarak mat dersleri falan da var :P(ne guzel trigonometri bizim psikopat bi hoca vardi o aklıma geldi mat diyince cok severim ya kendisini :))

universite olarak ise uzulerek soluyorumki bi Yeditepe var 346[vıs diyorum]kusur puanla alıo---burslu olmak uzere.
diger universiteler bilkent 364 burslu bu da.[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

[Bu mesaj mutos tarafından 17 Mayıs 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
teşekkür ederim peki pek bir avantajı varmı birde soru aktsayılarını bilen varsa tm ye uyarlayarak ortalama her türden kaç soru yapmam gerek söyleyebilirmi?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
bilkent i bilmiorm da yeditepe bu işi netron la ortak yapıo mesela, microsoft ve cisco sertifika programlarının dışına pek çıkıldığını zannetmiyorum ancak hepsini toplu olarak veriyo olabilirler .. bizim okulda (bogazici) yüksek lisans programı olarak var benzer bişey yazılım mühendisliği adında. bence okullardan kesin bilgi almadan girme bu işe, dışardan tamamlayabileceğin bişey için girme yani okula :)[signature][hline]running out of ppl
Mesaj tarihi:
yok yav lisans eğitimi olarakda az üniversitede var benim merak ettiğim bu bölümü okuyunca bilg.le ilgili her alanda iş arayabilirmiyim?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
  • Yeni Oluştur...