Mille Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Atimobilityradeon hd 3430 nasil karttir?Almaya deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Soyle yaziyim madem bestbuydan sony vaio vgn-ns240e aldim(laptop) Sonynin sitesinde atimobilityradeon hd 3430 kart vardir sisteminizde yaziyor.Fakat Windows gostermiyor karti sadece intel chipset var diyo.Windowsun bi hatasi midir yok degilse ugrasmaya deger midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 http://www.indirbir.com/gpu-z_27349.html şunu indir burda yazar doğrusu (%100 değil bu program, bununda arada yanlış okuduğu oluyor) aletin modelinde bi yanlışlık yoksa windows yanlış okuyodur, driverı göncel değildir vs... edit: linkini verdiğim programın adı gpu-z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 buda gostermedi kaziklanmisiz demekki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 everest? bi de şöyle bi durum olabilir mi? hem onboar ekran kartı hem de ayrı bi ekran karto koymuş olabilirler mi? biostan falan intel olanı deve dışı bırakmak falan gerekebilir falan filan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Abi link veriyim Link. Simdi sitede yazan ozellikler bunlar ama gerek arkadasin verdigi program ile baktim baska programlar ilede baktim windowslada baktim.Sadece Intel chipset var diyo hepsi. Sony'i aradim bende adam power source ati ama chipset Intel oldugu icin gostermez endiselenmeyin filan dedi mumkun mudur? Yani boyle bisey olsada gostermesi gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 up?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar