EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Özellikle football manager oynarken oluyor(2008 oynuyorum grafiksiz olan) biostan ayarlara baktım, resetlenmiş. onboard ekran kartını falan disable ettim tekrar. ısıları kontrol ettim: anakart: 32 dereceyle başlıyo sonra 50 ye çıkıyo sanırım o civarlarda reset atıyo cpu: 50 de duruyodu ne kadar artıyo gözlemlemedim ama anakart çok hızlı ısınıyo onu farkettim anakartın soğutucu demirini kurcaladım yerindenmi kaymış falan diye, normal görünüyo. chasis fan speed: 2393 yazıyodu acaba çokmu yavaş çalışıyo o yüzdenmi? 2 tane fan var benim kasada, ama sadece birini takıcak yer bulabildim o yüzden şimdi değiştirmeyi denedim fanları(eskiden çalışanı kapayıp, normalde çalışmayanı bağladım). ama düzeldiğini sanmıyorum henüz denemesemde. fan speed hala aynı çünkü :L ne olabilir problem? acaba biostan otomatik resetleme sınırımı düştü bios resetlenince. ama öyle bi ayarda görünürde yok yani gizli herhalde. işlemci amd 2500+ bu arada daha önce böyle olunca işlemcinin fanının altındaki bi tomar tozu alıyodum düzeliyodu, şimdi toz moz yok yani baktım fiziksel durumlara. nedir? /şimdi fm oynarken yine baktım işlemci ısısı 59 a çıktı, sanırım işlemciden oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 işlemci reset attırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 psikolojiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 anakart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 flash bios u güncelle acele tarafından. devam ederse değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Benim 2 yıl önce işlemci yüzünden resetleniyordu fazla ısındığı için. Hepsinin bir koruma devresi var, belli ısılarda kapatıyor pc yi yada resetliyor. Sorun büyük ihtimalle ısınma sorunu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 evet işlemcidenmiş speedfanla takipe diyorum, 65 e kadar çıktığını gördüm camı falan açtım şimdi 56 oldu hehe ama elektrik kesintisinden sonra bu resetler kapanmalar başlayınca kıllandım yau önceden de aynı sıcaklıkta duruyodu alet yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 http://verygoodfood.dk/wp-content/wine_yering_trine.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 power supply gitmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 işlemci reset attırmaz arkadaşım attırmaaz. makineyi dondurur sadece, en olmadı kapatır direk. ama reset kesinlikle attırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bazen kapatıyo direk bazen reset atıyo neyse işte işlemcinin fazla ısınmasından oluyomuş camı açıyorum ısındıkça sorun olmuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ee yazın napıcaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 %90 ram veya ram slotlarında problem var şu anda. soğukta çalışma olayı da ya denk gelmiş, ya da bi şekilde etkiliyo şimdilik. yakında o sorun üyür çalışmaz hale gelebilir bilgisayar. Tüm bunları elektrik kesintisinden sonra olduğunu söylediğin için söyleyebiliryorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kibris'da yazin ben kasayi acip icine vantilator dayamistim, sicaktan bayiliyordum ama bilgisayarim soguyordu.sende oyle yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ankaradayım olm şu an camı açınca zaten derin dondurucu gibi oluyo oda bak demin 68 dereceydi, camı açtım 1dk içerisinde 62 dereceye indi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 durumda gelişme var :P bu elektrik kesintileri 2-3 kere daha oldu, şimdi daha acayip bi sorunla karşı karşıyayım artık bilgisayar kendini resetlemiyor. ama elektrik geri geldiğinde bilgisayarı açıyorum ve sadece power led i yanıyor, düğmeye bi kez daha basınca veya basılı tutup kapatıp tekrar açınca falan bi kaç denemede gürültülü bi şekilde çalışmaya başlıyor. sonra kapatıp açıyorum 2-3 kere daha, klavyeyi monitörü mouse u falan görüp normal açılıyor ve açıldığında bios sıfırlanmış oluyor(1 ocak 2002 ye geri dönüyorum :P) lost izlemekten bilgisayar mistikmi oldu acaba noldu bios pili bitmiş olabilir diye düşünüyorum bide, çünkü elektrik kesilmediğinde yani bilgisayarı normal kapattığımda, tekrar açıyorum ve normal açılıyor. sadece elektrik kesilince yapıyor bunu. bende bios pili bitmiş olabilir diye düşündüm. bitiyomuki o pil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 o pil biter de, anakart haşat oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yok be bi kere açılınca elektrik gitmediği sürece sorun çıkarmıyo bu anakart neler gördü geçirdi bunamı dayanamıcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hehe :) görürüm 3-4 ay sonra seni. (olmadı 5 ay) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 4 marta kadar çalışsın yeter sonra gidiyorum buralardan zaten yaza kadar :P artık yazında alırız yeni anakart hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar