MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Puhahahha hiç güleceğim yoktu ahaha süfer. Tam gözler titrerken ve dolarken (moda girmiştim) okudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 abi dunden beri beklioz valla bi test gondermedin ver iste matematik testi kurtul :D[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 yaaa uyuyamamana üzüldüm ama kızma bak sen kendini biraz şartlamışsın ..neyse kendini uyumaya zorla.ama olmuyosa ilaç kullan uyku ilacı yada yatıştırıcı değil tabi ki.kas gevşetici kullan bu mutlaka işe yarar.mutlaka süt iç veya ceviz y.kitap oku ve yatmadan önce tv izleme.bireyin uykusu çok önemli bi olaydır,günlük hayatın devamı gibi..bilinç altında bastırdığın duygular gün ışığına çıkar ve bu da seni rahatlatır..eğer hala uyuyamıyorsan bu sorunu göz ardı etmemelisin ..birliktelik konusuna gelince fazla zorlamamalısın zorla sevmeye ya da zorla özlemeye çalışma ve bana kalırsa senin gibi bi tip bul..yani pek arayıp sormayan sadece yanındayken seni sevdiğini hisseden birini bul.ve böylece o seni aramadığında veya özlemediğinde sinirlenir yada üzülürsen karşı tarafın senden neler beklediği konusunda daha duyarlı olabilirsin ke kendine ii bak..[signature][hline]BSO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 gay olma ihtimalinde var :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: -Mix-, 17 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: gay olma ihtimalinde var :) azuhahahaahhhaaagahaghaauhauaguaahagaau[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 kardes cok kisi var oyle uykusuzluk ceken, doktora gidersen melatonin iceren birsey vericek ucaklarda felan verilenden ictinmi uyuyosun ve 2-3 ay aldinmi tamam oluyor geris geliyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 insomnia falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Infeqted, 17 Mayıs 2004 22:43 tarihinde demiş ki: kardes cok kisi var oyle uykusuzluk ceken, doktora gidersen melatonin iceren birsey vericek ucaklarda felan verilenden ictinmi uyuyosun ve 2-3 ay aldinmi tamam oluyor geris geliyor adam uykusuzluk çekiorm dememişki ztn..[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar