Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Win media player dan dvd izleyebiliyordum. Power DVD yi yükleyim dedim , power dvd yi yükleyince sesler çarpıldı çıt çut sesler geliyor ayrıca görüntü yeşillendi tıpkı divx te bazen codeclerden kaynaklanan sorun gibi. Bende sildim power dvd yi , sildikten sonra win media player hiç açmamaya başladı dvd leri . Mpeglayer2 gerekiyormuş sanırım izlemek için , gittim onu kurdum şimdi görüntüm yok sesler geliyor çarpık bi şekilde. Cyberlink codec yükleyeyim dedim k.lite codec pack içerisindeki , yine yeşilli yeşilli oldu media playerda , herneyse şimdi izleyemiyorum dvd ya yeşilli çıkıyor , cyberlink i silince de olmuyor system restore dan değişirmi birşeyler acaba ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bir ara bende de boyle bir sorun oldu. Ama ben Linux`ta Totem ile izliyordum. Gittim color ayarlarina, Hue`u en sona cektim, ( ya da Saturation `u ), renkler duzeldi. Sen Linux kullanmiyor muydun ? Nickini mi karistiriyorum yoksa ? Totem, mplayer, xine varken PowerDVD de senin neyineymis ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Sharky en son windowsuma virüs girdikten sonra boot u kaybettim yani bu demek oluyorki linux a giremiyorum boot u nasıl halledeceğimi anlatabilirmisin ? bir dosya gerekiyordu sanırım arkadaş fedora cd sini tak oradan repair et dedi windows ta sürünüyorum şimdilik...[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Linux CD sini tak. Hani boot: gibi bir secenek geliyor ya, orada senin nasil varolan Linux`unu CD deki kernel image `i ile boot edebilecegin yaziyor olmasi lazim. Yazmiyorsa sunlari dene ; mount root=/dev/hdY ro bare.i root=/dev/hdY ro ( tabii IDE diskin oldugunu varsayiyorum, SCSI ile hdY yerine scY kullanacaksin.. Y ve degerleri elbette senin partitionlamana gore degisiyor. ) Sistemini boyle actiktan sonra, lilo -v demen yeterli ;)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ok =] deneyeceğim IDE hdd[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 up ! yahu ben hala izleyemiyorum windows ta dvd cyberlink codec beni mahvetti ya izleniyordu ben powerdvd yükledim görüntü yeşil yeşil oldu aynen divxlerdeki gibi ondan sonra gittim kaldırdım cyberlink i tamamen eskisine döner diye şimdide izlenmiyor kardeşim .. =[ direct x le alakası olabilirmi ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar