Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD izleyemiyorum...

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Win media player dan dvd izleyebiliyordum. Power DVD yi yükleyim dedim , power dvd yi yükleyince sesler çarpıldı çıt çut sesler geliyor ayrıca görüntü yeşillendi tıpkı divx te bazen codeclerden kaynaklanan sorun gibi.

Bende sildim power dvd yi , sildikten sonra win media player hiç açmamaya başladı dvd leri . Mpeglayer2 gerekiyormuş sanırım izlemek için , gittim onu kurdum şimdi görüntüm yok sesler geliyor çarpık bi şekilde.

Cyberlink codec yükleyeyim dedim k.lite codec pack içerisindeki , yine yeşilli yeşilli oldu media playerda , herneyse şimdi izleyemiyorum dvd ya yeşilli çıkıyor , cyberlink i silince de olmuyor

system restore dan değişirmi birşeyler acaba ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara bende de boyle bir sorun oldu. Ama ben Linux`ta Totem ile izliyordum. Gittim color ayarlarina, Hue`u en sona cektim, ( ya da Saturation `u ), renkler duzeldi.

Sen Linux kullanmiyor muydun ? Nickini mi karistiriyorum yoksa ? Totem, mplayer, xine varken PowerDVD de senin neyineymis ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

Sharky en son windowsuma virüs girdikten sonra boot u kaybettim
yani bu demek oluyorki linux a giremiyorum

boot u nasıl halledeceğimi anlatabilirmisin ?
bir dosya gerekiyordu sanırım

arkadaş fedora cd sini tak oradan repair et dedi

windows ta sürünüyorum şimdilik...[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

Linux CD sini tak.

Hani boot: gibi bir secenek geliyor ya, orada senin nasil varolan Linux`unu CD deki kernel image `i ile boot edebilecegin yaziyor olmasi lazim. Yazmiyorsa sunlari dene ;

mount root=/dev/hdY ro
bare.i root=/dev/hdY ro

( tabii IDE diskin oldugunu varsayiyorum, SCSI ile hdY yerine scY kullanacaksin.. Y ve degerleri elbette senin partitionlamana gore degisiyor. )

Sistemini boyle actiktan sonra,

lilo -v demen yeterli ;)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
up !

yahu ben hala izleyemiyorum windows ta dvd
cyberlink codec beni mahvetti ya
izleniyordu
ben powerdvd yükledim

görüntü yeşil yeşil oldu
aynen divxlerdeki gibi
ondan sonra gittim kaldırdım cyberlink i tamamen