Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım Lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar oyuna 1 hafta oldu başlayalı, bi türk bulamadım. Karak eight Peaks da Chosen '' Danehill '' nickli charla oynuyorum. Hafta içi akşamları on oluyoorum iş nedeniyle, hafta sonu ful. Bana biri gelsin az yardımcı olsun altında kalmam. Ama 2 kelime türkçe konuşup yardım alacak birini bulamazsam çatlıcam, oyundan soğumak üzereyim.
Bu nicke pm at demeyin nasıl atıldığını tam bulamadım :)
Beni bulan az sabırlı biri olmalı ,,,
Şimdiden teşekkürler. Bu akşam umarım benim server dan biri beni bulur son umudum.
Mesaj tarihi:
HeraMurpy said:
Arkadaşlar oyuna 1 hafta oldu başlayalı, bi türk bulamadım. Karak eight Peaks da Chosen '' Danehill '' nickli charla oynuyorum. Hafta içi akşamları on oluyoorum iş nedeniyle, hafta sonu ful. Bana biri gelsin az yardımcı olsun altında kalmam. Ama 2 kelime türkçe konuşup yardım alacak birini bulamazsam çatlıcam, oyundan soğumak üzereyim.
Bu nicke pm at demeyin nasıl atıldığını tam bulamadım :)
Beni bulan az sabırlı biri olmalı ,,,
Şimdiden teşekkürler. Bu akşam umarım benim server dan biri beni bulur son umudum.

Selam bulunduğun serverda türk guild'i mewcut Warhammer Turk Guildleri konu başliği altında k8p deki türk dest guild i web sayfasını bulup başvuru yapabilirsin...

iyi oyunlar
Mesaj tarihi:
Rakun senmiydin yoksa başkasımı 2 pm attı sonra of oldu rakun karak eight peaksda her turlu yardıma daha dogrusu bırıyle konusmaya ıhtıyacım var beyler :) Danehill nickim pm pls şu an oyundayım, gec saate kadarda oyunda olurum
  • Yeni Oluştur...