HeraMurpy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Arkadaşlar oyuna 1 hafta oldu başlayalı, bi türk bulamadım. Karak eight Peaks da Chosen '' Danehill '' nickli charla oynuyorum. Hafta içi akşamları on oluyoorum iş nedeniyle, hafta sonu ful. Bana biri gelsin az yardımcı olsun altında kalmam. Ama 2 kelime türkçe konuşup yardım alacak birini bulamazsam çatlıcam, oyundan soğumak üzereyim. Bu nicke pm at demeyin nasıl atıldığını tam bulamadım :) Beni bulan az sabırlı biri olmalı ,,, Şimdiden teşekkürler. Bu akşam umarım benim server dan biri beni bulur son umudum.
bakariz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 HeraMurpy said: Arkadaşlar oyuna 1 hafta oldu başlayalı, bi türk bulamadım. Karak eight Peaks da Chosen '' Danehill '' nickli charla oynuyorum. Hafta içi akşamları on oluyoorum iş nedeniyle, hafta sonu ful. Bana biri gelsin az yardımcı olsun altında kalmam. Ama 2 kelime türkçe konuşup yardım alacak birini bulamazsam çatlıcam, oyundan soğumak üzereyim. Bu nicke pm at demeyin nasıl atıldığını tam bulamadım :) Beni bulan az sabırlı biri olmalı ,,, Şimdiden teşekkürler. Bu akşam umarım benim server dan biri beni bulur son umudum. Selam bulunduğun serverda türk guild'i mewcut Warhammer Turk Guildleri konu başliği altında k8p deki türk dest guild i web sayfasını bulup başvuru yapabilirsin... iyi oyunlar
HeraMurpy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 İnvedoria klanı sitesinde klan için secere istemişler bana yardım etcek sadece bi arkadaş arıyorum. Biri bana ulaşsa çok memnun olurum.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 yardım etmeye çalıştım cevap vermedinç
HeraMurpy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 tekrar pm at canım ya pc başında değilimdir. Şu an oyundayım. gsm: 532 492 27 29 dan çaldırın ben ulaşırımda Msn: [email protected]
HeraMurpy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Rakun senmiydin yoksa başkasımı 2 pm attı sonra of oldu rakun karak eight peaksda her turlu yardıma daha dogrusu bırıyle konusmaya ıhtıyacım var beyler :) Danehill nickim pm pls şu an oyundayım, gec saate kadarda oyunda olurum
Öne çıkan mesajlar