OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ilkokul aşkımla 13 sene sonra gördüğüm ilk gün dudaklarına yapıştım çok duygusal bi andı ama geçti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 hocam öss sıkıntısı bambaşka bişey.. sen kendini bi kapa kilitle şu össyi atlatana kadar. ilkokul aşkınsa onun da öss si vardır. hazirandan sonrası bayır kardeş. ne istersen yap. istediğin kadar saçmala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 biz buna mezar kazmak diyoruz.. pek işe yaradığı görülmemiştir.. ama illa yapmazsam pişman olcam diyosan yapıp pişman olman daha iyi (ders olması açısından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 hiç aşık olmadığım için bişey yazamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Llama said: Buyse said: erkek arkadaşı varsa o niyetle senle oturup konuşmamıştır. bence peşini bırak. sonra çıkıp "yaa kimle konuşsam bana aşık oluyor kahretsin" diyorlar. ağızlarına çarpasım geliyor. nası bi ***u kalkıklıktır değilmi bu +412984918941226895796 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreTHEBerserker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Buyse said: erkek arkadaşı varsa o niyetle senle oturup konuşmamıştır. bence peşini bırak. sonra çıkıp "yaa kimle konuşsam bana aşık oluyor kahretsin" diyorlar. ağızlarına çarpasım geliyor. kesinlikle çok haklı salla o kızı hem eski platonik aşkların eski platonik aşk olarak kalması daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar