SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Norak said: bostanlıdaki dunkin donutsa gidicem pazar günü ben, 10-15 tane alsam yeter bana o güne zate ne kadar tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Black-ice said: bornova arka sokağa gidicem bigün duyduguma göre hem mısır, hem turşu veriyolarmış. bostanlı bi yerde mısır, bi yerde turşu veriyolar. cnm hangisini isterse ona gidiyorum. bu ikisinin birleşimi süper olmalı! tükürüklü konuşmama sebep oluyor o zınbırtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ve donutlarıma kavuştum: :D 7 tane alınca 12 ye tamamlıyolarmış kampanya varmış gidin alın sizde :ptanesi 2.25 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bLackcha0s said: mulgear6 said: evet ama düzenli seks yaptıgım biri var hangi genel ev ? of oyşh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar