Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Hiç de gerek yok o kadar dövmeye... doğal olacan abi.. benim gibi olacan:) ne isen öle kalıcan :D keşke ss yollayabilsem :) ama dişlerimde biraz oynamam lazım işi bozuo benim dişler düzelmeye başladı ne güzel vampir gibi çıkmışdı :D aşa indi... ikiside... yukarı cıkaracam gene.[hline]
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Cogu kiside oluyo oyle dısler vampir gibi oluyo bi ara arkadaslarımın hepsi oyleydi suphelenmistim baya :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ama tabi uzunca olmuyo sadece keskince oluyo :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 benimkiler uzundur baya alt dişlerime deyiyodu bi ara nedense şimdi yarısı kök kısmında kaldı ve doğuşdan gelen bir ısırma içgüdüsü var:) bırakmam valla[hline]
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 şahsen uzattırmayı düşünüyorum[hline]
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Tssss Tırıs tırıs... ıyk... harbi midem kalktı.....[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Yuh birader o ne öyle... ASlında değişik fantezileri olabilir adamın,sevgilisi bayılıyordr belki :D[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hmm neden olmasın belki adam iki kişiyle aynı anda öpüşmek istemiştir.[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Kusmuk :D[hline]Gm Joe[i] Xeria Shard [i]Staff Member icQ:135954330 dIkLama SakIn Kötü oLur EmaiL:emre@senkal.zzn.com :rock:
Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bu ne bea adam kotu yola girmis aman allah gostermesin kimseye bolesini:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Gereksiz adam.Kanıtlamaya çalışıyo heralde kendisini.
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 aslında reyting yapıp para kazanmaya çalışıyo...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Öne çıkan mesajlar