Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bendeki oyunlar: Baldur's Gate Dark Alliance 2 Burnout 2 (kutulu) Colin McRae Rally 4 D&D Heroes Dead or Alive 3 (kutulu) Dynasty Warriors 3 Dynasty Warriors 4 GTA Vice City Need For Speed Underground Project Gotham Racing (kutulu) Soul Calibur 2 Tenchu Return From Darkness Kadıköy, Moda'da oturuyorum Elinde ilgimi çeken xbox oyunları olanlarla seve seve oyunlarımı takas ederim. Yalnız kutulu oyunlar konusunda naz yapabilirim. İlgilenenler için Öncelikle bu bölüme yazın ki elinizdeki oyunları (belki benden başka da xbox sahibi vardır) başkaları da faydalanır. Oyun listenizin yanında oturduğunuz yeri de yazmayı unutmayın![signature][hline] [Bu mesaj Kendercik tarafından 11 Mayıs 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ben ankara uygun bi yer buluyim taktıracağım bi chip ama önerileriniz neler olcak bu konuda ?[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Öneri: Uygun bir yer bulma çabasından önce "emin" bir yer bulma çabasında ol derim... Chip modeli olarak da xecuter diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar