Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yalakalık işte başka bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Absolut said: Atanı sözleri okulda asılı değilse gereği yapılır elbet ama başbakanımızın sözlerini bir okula asmanın bir problem olmaması gerektiğini düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 LathspeLL said: O yazi bir okul duvarina asilacak "ozlu soz" degildir, belediye reklami gibi sokaga asilan pankart olabilir ancak. Gelipte bu yaziyi savunmayin. Hayretsiniz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Söze de şimdi baktım harbiden hiç özlü söz formatında ve kalitesinde değilmiş malesef. Duvara öyle bir söz asmanın hiç bir manası yok, özlü söz dediğin 2 cümlede bir kaç paragraflık fikir içeren sözdür, o yüzden duvara falan asılır, küçük bir alan kaplamasına rağmen anlamı fazladır falan filan demek istiyorum şahsen. saçma olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 beyler yapmayın etmeyin, atatürkün de buna benzer lafları var. mesela; http://img84.imageshack.us/img84/5549/turksoforuut1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bugünkü şoförler için geçerli değil tabi o :P özellikle bugünün minibüs ve taksi şoförleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 anca kamyon tir falan sofuru icin gecerli olabilir kanimca :=) bu arada nasil bi topluma donusmuz yav ananida al git derken sanirim haklilar wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 basbakanımız sayesınde hayatın anlamını buldum ve derhal evımın duvarına yazdırdım ONE MINUTE! o kadar kısa o kadar basıt ve o kadar derınkı ustune tartısma kulubu kursak rahat bır 80 saat tartısıp olcup bıcebılırız one mınute ı eger ılerde bır sekılde yonetımı ele gecırır ısem meclıstekı eskımısı egemenlık ustune olan ataturk lafını cıkartıp altın harfler ve artıstık bır punto ıle ONE MINUTE yazdırıcam TBMM ye yakısır bu ıste ONE MINUTE hayatın gercek anlamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 One Minute toplumların afyonudur (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 van münüts! -R.T.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar