Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skins


Greeny

Öne çıkan mesajlar

Yuh diyorum konusu açılmamış. Paticik' i kınadım şurda.

Efenim dizi bir ingiliz dizisi, gençlik dizisi. Dawson's Creek, Gossip Girl (lulz) izleyenler hasta olanlar, izlemesin diyorum. O konseptin çok çok dışında, apayrı bir dizi. 2 sezon bitti, 3.sezon başladı ve sanırım 5. bölümünde. Olağanüstü bir dizi, çok çok özgür bir dizi ayrıca. 2 sezon her bölümü olağanüstüydü, şimdi 3.sezona yep yeni bir kadroyla geldiler. Sadece Effy karakteri eski sezonlardan. Fakat 3.sezonu da süper başladı. Çizgisini hiç bozmadan izleyebilirsiniz, gülme ve sinir krizi garantili. Komedi dizisi değil tabi, ama komedi olaylar var. Bol bol facepalm var ilk 2 sezonda, 3.yü tam olarak bilmiyorum 1. bölümün yarısındayım.


link vereyim: http://www.imdb.com/title/tt0840196/

En azından ilk 2 sezonu takılmadan izleyebileceğiniz garanti ediyorum. Gidin indirin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim favori dizilerimdendir Dawson's Creek bi 3 kere felan izledim baştan sona. Gossip Girl ü de izliyorum halen Skins inde ilk 2 sezonu 2 kere izledim 3. yüde izlemeye devam ediyorum bence izlemeyin diye laf atıp geçme eminim 1. bölümünü izleyen birçok insan bağlanıp devamınıda getiricektir Skins çok müthiş bir dizi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
D@rkwish said:
4. sezonu garantilemiş diye duydum ama 3. sezon son bölümün adı Finale sanırım imdb de öyle yazıyor anlam veremedim :/ 8. bölüm süperdi 9 dahada güzel olucak gibi bir his var :D
her sezonun son bölümü finale eğer araştırırsan accık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...