Greeny Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Yuh diyorum konusu açılmamış. Paticik' i kınadım şurda. Efenim dizi bir ingiliz dizisi, gençlik dizisi. Dawson's Creek, Gossip Girl (lulz) izleyenler hasta olanlar, izlemesin diyorum. O konseptin çok çok dışında, apayrı bir dizi. 2 sezon bitti, 3.sezon başladı ve sanırım 5. bölümünde. Olağanüstü bir dizi, çok çok özgür bir dizi ayrıca. 2 sezon her bölümü olağanüstüydü, şimdi 3.sezona yep yeni bir kadroyla geldiler. Sadece Effy karakteri eski sezonlardan. Fakat 3.sezonu da süper başladı. Çizgisini hiç bozmadan izleyebilirsiniz, gülme ve sinir krizi garantili. Komedi dizisi değil tabi, ama komedi olaylar var. Bol bol facepalm var ilk 2 sezonda, 3.yü tam olarak bilmiyorum 1. bölümün yarısındayım. link vereyim: http://www.imdb.com/title/tt0840196/ En azından ilk 2 sezonu takılmadan izleyebileceğiniz garanti ediyorum. Gidin indirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 seks varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 var ama senlik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Soldaki eleman Slumdog Millionare değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 evet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Benim favori dizilerimdendir Dawson's Creek bi 3 kere felan izledim baştan sona. Gossip Girl ü de izliyorum halen Skins inde ilk 2 sezonu 2 kere izledim 3. yüde izlemeye devam ediyorum bence izlemeyin diye laf atıp geçme eminim 1. bölümünü izleyen birçok insan bağlanıp devamınıda getiricektir Skins çok müthiş bir dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Ters psikoloji uyguluyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 niye dizileri 2-3 kere izliyorsunki :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Bir 2 sene felan gereğinden fazla boş zamanım oldu o ara tekrardan izledim sevdiğim dizileri. Mesela Stargate SG-1 ı bi 6 7 kere izlemişimdir(ilk 7 sezonu en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 İzleyin ulan 6 bölüm çıktı, yarın da 7.si çıkıyor (3.sezon). izlemeyen insan değildir, boş boş BSG yi izleyene kadar şunu izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hiç fena gitmiyor aslında ama ilk 2 sezona denk değil beh 3.sezon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 sahane bir dizi, her bolumunu kacirmadan izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 indirip bakıyım ilk sezonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 S308 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 4. sezonu garantilemiş diye duydum ama 3. sezon son bölümün adı Finale sanırım imdb de öyle yazıyor anlam veremedim :/ 8. bölüm süperdi 9 dahada güzel olucak gibi bir his var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ow milyoner çingenede oynuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 D@rkwish said: 4. sezonu garantilemiş diye duydum ama 3. sezon son bölümün adı Finale sanırım imdb de öyle yazıyor anlam veremedim :/ 8. bölüm süperdi 9 dahada güzel olucak gibi bir his var :Dher sezonun son bölümü finale eğer araştırırsan accık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 3. sezon niye yeni elemanlar var yahu? böyle şeymi olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Final önceki sezonlara göre biraz sayıf kalmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Final bölümünün konusunu okudum, diziyi çekmeme rağmen izlemedim. Belli yani çok fena içimde patlayacak. Ağzına ettiler dizinin, ki yeni kadro çok iyiydi. Effy' i tanrıça yaptılar yalan oldu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 İzledim krize girdim. FAIL FAIL FAIL FAILFIAIFAIFAIAFFFIAAFL ne aptal bir final bölümüydü inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Ben sevmedim bu diziyi ya. bi 5 sene önce falan olsa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 sezon 3e devam etmedim acıkcası 3-4 bölüm sonra 1-2 , as kadro gayet güzeldi. 2 sezonluk bir dizi olsada olurmus yani. özellikle 1.sezon finali süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ya sezon 2 bölüm 9 sonunda çalan harika bir parça var 'this is my town this is my city...' diye gidiyor bulamadım bir türlü olan varsa uplayabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dizi 4. sezona başladı bana çok harika geliyor ama nedense hiç kimseden bir ses yok izleyen takip eden varsa 4.sezon altyazılarının paylaşıldığı bi site biliyorsanız bana da söyler misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar