Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soda yoğurt ve moral ilişkisi

Angelfire

Öne çıkan mesajlar

Merak ettim benmi türümün tek örneğiyim moralim çok bozuksa evdeyken evde içki yoksa. Bi tek benmi dolaptan yeni yoğurdu açıp kaşık kaşık yiyorum
üstünede şişe şişe soda deviriyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

işkembede ayılmaya yarıoodu dmi yaaa[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

belki o yogurtu kasıklaman ve soda icmen sana verdigi eksimsi tatla birz da olsun moralin yerine geliyor olabilir.bende mesela acılı salgam suyu icerim ki tadı koysun bana :P[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

ben bi şişe absolut citron içerim anca kendime gelirm soda şalgam flm hafif kalıo bna[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

limonlu vodka harika bişiy tavsiye ederm[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne alaka şimdi içki karışımımı soruyoruz bana kalsa açılışı ben hep narsuyu energy li absoyla başlarım
ama ben yoğurt sodadayım[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa moral düzeltme açısından dioz onlar bni kesmio en aşaa bu kesio[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

En güzel vodka Smirnoff - Vanillia'dır tartışmasız, sek ve buz gibi servis edilmesi farzdır.
Yok ben meyve suyu bık bık bık bık diyorsanız Absolut Vodka ve Exotic Vişne - Limonata karşımı tavsiyemdir.Vodkayı çok koyarsanız içilmez bir hal alır haberiniz ola.[signature][hline]Çıkar o sarığı!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
athea, 17 Mayıs 2004 16:19 tarihinde demiş ki:
SwZ, kisalt bakiiiim sen o imzani
ne o ole esek kadar? ne ayip =p

(: kısaltçamdaaaa şimdi hangisini silem diom[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...