kitana Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 stalingrad çıkarmasında rus askerinin yıkılmış bir binanın üzerinde bayrak salladığı bir fotoğraf vardı. kim çekmişti onu? ve fotoğrafa nereden ulaşabilirim? çok tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 fotoğraf bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 o fotoraf aslında, ilk asılan bayragın fotorafı degil hatta ilk asılan bayragın asılısının fotorafı yok, zaten asılan bayrakda degıl. Komuta bınasını ele gecırdıklerınde yanlarında sancak olmadıgı ıcın, bır cubuga kırmızı bır bez asıp onu takıyorlar.. bakıyorum sımdı denk gelirsem soylerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bana acil fotoğrafı çeken adamın ismi lazım hiç bir yerde yazmıyor çıldırıcam cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 oası berlin değilmi ya Reichstag olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 evet stalingraf fail oldu fotoları karıştırdım ben reichstag mış berlinde. ama genede fotoğrafı çekenin adı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Minin berline ilk bayragı dıken rus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Yevgeny Khaldei mış. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 dıttt Georgii Anatolyevian Zelma olcaktı edit: stalingrad için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 abi seninki dıııt http://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Khaldei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ama sen stalingradı sormstun dııt kine dıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Cuce said: o fotoraf aslında, ilk asılan bayragın fotorafı degil hatta ilk asılan bayragın asılısının fotorafı yok, zaten asılan bayrakda degıl. Komuta bınasını ele gecırdıklerınde yanlarında sancak olmadıgı ıcın, bır cubuga kırmızı bır bez asıp onu takıyorlar.. bakıyorum sımdı denk gelirsem soylerım Bir kez daha genel kültürün yönettiğini görüp mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ne güzel fotoğraftır bu :p http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bb/Soviet_flag_on_the_Reichstag_roof_Khaldei.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar