n0body Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Visual basicde bi oyun yapıyorum zarlı marlı , risk gibi bi oyun olucak :P ( gayet kötü bi oyun olucağa benzio aslında :P neyse ) ehuehe Bu oyun için iki tane zar lazım biri 12 lik biri 6 lık... 3D studio max ten anlayan biri için pek zor bi iş olmasa gerek? yada herangi başka bi program işte zar çizilebilcek :) bana bu zarları çizip toplam 18 resim olarak yollaya bilcek olan varmı? (tüm yüzleriyle... :)) boyut olarak XXXXXX XXXXXX XXXXXX XXXXXX bu iyidir :) (yaklaşık tabi bu :) galiba çok şey istiyorum ama yapan olursa çok sevinirim?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 gerek kalmadı yardımcı olan herkese yine de teşekkürler :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar