AnamurX Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Hikâye, devasa boyutlarda çevresel yıkıma yol açan bir savaşın ardından özel bir askeri birlik (PMC) ile düzenli askeri birlik arasındaki gerginliği anlatmaktadır. Anime-Media sublamaya başlamış. Burdan buyrun;[Anime-Media]Viper's Creed - 01.avi [Anime-Media]Viper's Creed - 02.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 hoşgeldin metal gear solid lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 HDDde o iki bölüm duruyor uzun zamandır, bir göz atmıştım. Kovalama sahnesi falan çok güzeldi yanlız doğru düzgün sublanmıyor. AM altyazısı neyse de video encodeu baya patlak. Birileri adam gibi altyazısını yapsa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 full metal panic gibi bişey mi buda? seyredenlerden yorum alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Şu sıralar gerçekten ümitli olduğum birkaç yapımdan biri. Ben de bugün başlıyorum hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnamurX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 MKV versiyonları da çıkmış; Huzzah Fansub-Vipers Creed_01 1280x720 Huzzah Fansub-Vipers Creed_02 1280x720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Huzzah'ın HD versiyonları süper. Upscale falan değil, cillop gibi HD. Hatta bu sayede animaxın da HD yayına geçmiş olduğunu öğrendim, çok sevindim :> Viper's Creed de beklediğimden çok çok daha iyi çıktı. Pros - Temiz ve dolgun çizimler - İşine uygun karakterler. 16 yaşında kürt çocuğu kocaman robot içinde dünyayı kurtarmıyor. - Arka planlara çok güzel yedirilmiş 3D CGI - Saçma sapan diyaloglar yok - Gördüğümüz kadarıyla güzel tasarlanmış post-apocalyptic dünya - 10m den atlayınca hasar alan robotlar, otobana hasar verince kendi maaşından ödeyen paralı askerler gibi animelerden beklenmiyecek derecede güzel ayrıntılar ve gerçekçi yaklaşımlar Cons - Silik müzik/op/ed - Saiki ana karakter olabilecek birine benzemiyor http://img147.imageshack.us/img147/1803/snapshot20090224021744.jpg Şöyle güzel bi gece şehri görmeyeli yıllar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çizimler, dünya güzel ama 2 bölümden çok da birşey anlaşılmadı daha. galiba anakarakter bizim operatör kız asıl, saiki den bi cacık olmaz :P yani tam "liseli mal, emo velet yok" diye sevinirken onu görmek hoş olmadı :P karizmatik düşman lazım bir de; o robotlar bi yere kadar. karakterler de çok açılmadı gerçi. 2 bölüm genelde aksiyonla geçtiği için tam bişey söyleyemiyor insan ama ben umutluyum. dünya filan güzel olmuş. müzikler gerçekten silik biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Huzzah - Viper's Creed - 03 720p Huzzah - Viper's Creed - 04 720p Şeytan diyor uyuma bekle ama ı ıh kahvaltı eşliğinde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Huzzah - Viper's Creed - 05 720p Huzzah - Viper's Creed - 06 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 linkler icin sagol guzel anime imis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 http://tokyotosho.com/search.php?terms=viper&type=1 PHT Subs'dan takip ediyorum seriyi (9'u çıkarttılar en son) , gerçi bugün Anime Media da 10'u çıkartmış ama AVI olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Huzzah - Viper's Creed - 07 720p Huzzah - Viper's Creed - 08 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar