Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 nerde vardır? kanyonda gurme burger mi ne öle biyer var, gayet iyi yapıyorlar, sevenlere tavsiye ederim. dominos little ceasars filan iğrenç rezil şeyler yapıyorlar, yenmez. var mı bildiğiniz şöyle boool soslu bol baharatlı güzel pişmiş yapan biyer? şöle bi derbi maçında adam başına 15-20 wing ısmarlanıcak yer filan olsa baya iyi olur bira/wing ikilisini yeniden yaptırtıcak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 aı bufalo memeli kuş degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 pizza max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 MEMELI MEMELI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 konu dışı/kişisel değil burası lütfen trollemeyelim : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 pizzamax (chickenmax veya, yan firma açtılar) in tavukları kfcden daha iyi oluyordu bence, düz mantıkla gidersek iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 hm pizzamax yerdim eskiden de bıraktım bize kötü getiriyolar diye. deneyeyim. tenks başka bildiği olan varsa yazabilir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sermaye sağla, hooters açalım sana jadelithcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Sahsen buffalo disinda sadece 1 yerde adam gibi yapan yer gordum, onlar da acaip pahaliya satiyolardi. Bence bulamayacaksin... TR'de hooters... Ilk gun binlerce azgin armutun talan ve tacizi Ikinci gun radikal islamcilarin isyani/tasli sopali saldirilari Ucuncu gun kadin haklari savunucularinin "bizler et degiliz" pankartlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 pizza huttaki iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Pizzahut'ta drum vermiyolar, sadece wing'ler kaliyor. Drum'lara noluyor derseniz, hemen yandaki KFC'ye daha pahaliya satilmak icin aktariliyor. Tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Abi siz bi ara elele tutusup gelin, burgerinizi winginizi yiyip donun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 hooters wingleri kötü olur. bi kere gitmiştim gayet kötüydü. o memeleri sosa batırıp yiyemedikçe napıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 fridays fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar