Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Yurtdışında zaman geçirmiş olan arkadaşlarımıza tanıdık gelecektir :) Artık Türkiye'de de Chili's imiz var:) Menülerine buradan bakabilirsiniz :) Amerika'daki fiyatlar tabii ki olmaz ama eğlenceli güzel ve zararlı yemek yapan bir yer olacağına eminim :) Yeri Etiler D&R'ın olduğu cadde üzerinde Mado'nun karşısı gibi bir yerde. Girişinde kocaman bir biber var zaten maket :) Henüz açılmadı ama açılınca bir buluşma yapıp bile gidebiliriz ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bir kaç iştah açıcı yemeklerinden koyalım :) Fotograflar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bir tek applebee kaldi acilmadik onuda acsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 eet hatta onu da bizim eve yürüme mesafesine yapsınlar ki 87 kilodan 107 kiloya çıkayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Nays, gitmek lazim bir ara, iyi oldu bu haber ehah. Giden olursa yazsin hemen T-bone ve fajita'lari nasil burada, saglam mi falan diye, bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ben asıl popper/onion ring/wing lerinin kalitesini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Güzel olacağa benziyor bayağı bir masraf yatırım yapmışlar :) Bu arada Etiler'de mi oturuyorsun Jadelith :) Görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar