Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Birsüredir, resimde görülen soruyla uğraşıyorum. 3-5 tane tracker kullanıyorum, rotasyon halinde resimdeki oluyor. Mesela download ettiğim torrent isohuntdan geliyor, kırmızı olansa demonoid. E geçen gün demonoidden sorunsuz indirebiliyordum? Mesela Arena BGde e aynı sorun var şuan. Çekemiyorum dosyayı, ama Chuck ın yeni bölümünü çektim losttan önce. Dün gece koydum biraz önce baktım inmişti. Nedendir bu sorun?
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kırmızı ikonlu olan dosyaya tıkla, trackers sekmesine gel muhtemelen trackerdan update olmayla ilgili bir problem yaşıyodur torrent orada yazar detayı
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 2 gündür ayni sorun bende de var, hem ArenaBg hem demonoid sorunlu ama daha öncede olmustu bir süre sonra düzelmisti.
Pallando Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bana da oluyor arada bende durdurup tekrar başlatıyorum yada kapayıp açıyorum düzeliyor.
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bende olduğu zaman Force start dediğimde 5 dk sonra filan indirmeye başlıyordu. Torrent kırmızı görünmeye devam ediyor ama indiriyordu.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 tracker ın uyguladığı politikalara uygun mu durumunuz ratio falan ? yada logged in durumda değil misiniz ?
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 demonoidin zaten bi politikası ratio kuralı yok. logged in im evet, arena bg de aynı şekilde.
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 utorrentin tracker alowed hedesine bakin yine banlanmi$ biyerlerden.
Öne çıkan mesajlar