Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Birsüredir, resimde görülen soruyla uğraşıyorum. 3-5 tane tracker kullanıyorum, rotasyon halinde resimdeki oluyor. Mesela download ettiğim torrent isohuntdan geliyor, kırmızı olansa demonoid. E geçen gün demonoidden sorunsuz indirebiliyordum? Mesela Arena BGde e aynı sorun var şuan. Çekemiyorum dosyayı, ama Chuck ın yeni bölümünü çektim losttan önce. Dün gece koydum biraz önce baktım inmişti. Nedendir bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kırmızı ikonlu olan dosyaya tıkla, trackers sekmesine gel muhtemelen trackerdan update olmayla ilgili bir problem yaşıyodur torrent orada yazar detayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 not allowed diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 2 gündür ayni sorun bende de var, hem ArenaBg hem demonoid sorunlu ama daha öncede olmustu bir süre sonra düzelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bana da oluyor arada bende durdurup tekrar başlatıyorum yada kapayıp açıyorum düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bende olduğu zaman Force start dediğimde 5 dk sonra filan indirmeye başlıyordu. Torrent kırmızı görünmeye devam ediyor ama indiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 tracker ın uyguladığı politikalara uygun mu durumunuz ratio falan ? yada logged in durumda değil misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 demonoidin zaten bi politikası ratio kuralı yok. logged in im evet, arena bg de aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 utorrentin tracker alowed hedesine bakin yine banlanmi$ biyerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar