Mille Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bilgisayarda ayni isi yuzlerce kez yapmami gerektircek bi mecburiyetim var.(nasil cumle olduysa).Aklima direk Uo loop geldi nettende arayip bulabildigim sadece ghost mouse malum oda bi sure sonra sapitiyor.Baska onerisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 juom bende var ama içinde mal bir virüs de var, sinir sahibi edebilir antivirüs yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Macroman vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Dartanian said: Macroman vardı Daha detaylı olaraktan, lantar.net makroman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Saolun cok indirdim ikisinide;d teraziyide unutmadim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar