Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bana bikaçtane çalışan proxy ve proxy nin ircden IP değişiminde kullanımını söylermisiniz?[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Proxies proxyinin ip den degisimi demissin tam anlayamadım da :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesela bi serverdan banlandım Firewall dan IP yi değiştirip farklı proxy gircem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hehe ole bisey varmı bende bilmiyorum,hic denemedim yani,options proxy den yazmayı dene istersen olursa sole bende yapıyım :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar