Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu nasıl bir olay ?

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar artık çok sıkıldım şimdi anlatacağım şeylerden. Bu bir genel kusma sendromudur belli bir odağı yoktur. Sevgilimden ayrılıyorum.(Sebep) Radiohead dinliyorum tam bunalım oldum. Uzun zamandır düşüdüğüm olayları sizlerle tartışmak/paylaşmak istiyorum..

Çok uzun süre yurtdışında yaşamadım. Bu yüzden yurtdışında yaşayan/yaşamış arkadaşlarda onların bakış açılarıyla olaylara yorumlarını getirirlerse sevinirim.

Millet ve insan olarak herşeyden herkesden şikayetçi oluruz. Örneğin taksiye binerim bütün taksiciler birbirini suçlar bütün taksiciler hep kendilerinin konusunda iyi olduğunu savunur. Veya erkekler kendi aralarında veya bayanlarla konuşurken erkeklerin ego tatminsizliğinden kendi sevgililerini aldattığını savunur. Ama yine aldatan bizleriz. İşte yönetimden ondan bundan şikayet ederiz, millet para kaçırıyo deriz, elektriğin suyun kaçağını biz kullanırız.
Herkes birbiri arasından en çok kızla ben beraber oldum der. Çok maaş alıyorum çok para kazanıyorum havasına girer. Kıçında don yoktur.
Sahte mal yapıp pazarlarız o sahte mallardan yine biz ölürüz ailelerimiz devlete küfreder.
Artık başbakanın eşinini yunanistanlı bakan/başbakan niye öptü diye tartışırız. Başbakanın eşi "yanlış bir şey olsaydı tayyip bey müdahele ederdi" gibi saçma savunmalarda bulunur.
Forumlara adam gibi soru soramayız.( Yeri gelmişken) Soru sorarız içinde birisi espri yapar ona çatarız. 2 dk sonra biz gidip birisinin threadinde espri yaparız. Sonrada forumlar bozuldu deriz.
Kısa yoldan zengin olmanın çalışmadan para kazanmanın yollarını ararız.
Karizma yapmaya bayılırız. Orda mod olalım burda gm olayım site açayım. Hackerlık yapayım. Herkes bir karizma peşine düşmüş gidiyor.
Kendi insanımız kendi dilinde öğrenmek okumak ister. Aman devlet bölündü parçalandı deriz. Pastamıbu milletin her admında parçalanıyor. Kuzey ıraktaki kürtler para kazanmasın diye kendi sınır ticaretimizi durdurur, sınır köylerimizin tek geçim kaynağınıda keseriz. Sonra oraya buraya çıkarlar. Neden çıktın deriz. Kendi iç savaşımızla kendi milletimizle barışık olamadan yaşar gideriz. Ağlarım ve içine ederim ben bu halin. İsraile şöyle böyle deriz. İsrailden silah satın alırız. Başkaları işkence yapar. ayaklanırız. kendimiz yaparız otururuz.
Savaş çıkar en az eylem yapan millet biz oluruz. Salak dediğimiz amerikalılar daha fazla toplulukla eylem yapar.
Çevreyi kirletiriz yere tükürürüz. Sonra vay çevre kirli belediye iş yapmıyo deriz. Belediyede çalışan yine bizleriz.

Ay yeter biri beni durdursun. Çook moralim bozuk. Kustum öyle kusra bakmayın..

*Ayy kim kusmuş buraya*

[Bu mesaj nedanko tarafından 16 Mayıs 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oooo çok uzn yasmışn okumaya üşendim[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

insan olmanın doğası.

empati yeteneğinin yoksunluğundan kaynaklanan hep kendini önde görme içgüdüsünün dışa vurulması. aslında her konuda haklı olduğunu söyleyen taksici kendini başkalarının yerine koyamadığı ve içinde bulunduğu durumu tam olarak algılayamadığı için (3. açıdan bakmak) kendini her konuda iyi sanar. aslında sanmaz, bu konuda emindir. aslında sen de eminsin. ben de.

bu çok basit bir şekilde insanın egolarının (alt, üst, sağ, sol) tatminidir. maddi, manevi durumu ne olursa olsun insanın egosunu tatmin etmeye ihtiyacı vardır. bu yüzden beyin kendisine oyunlar oynar. zayıf kaldığı noktaları atlar, iyi olduğu noktaları vurgular. mesela en son ne zaman bilgisayar konusunda gerçekten bilgisiz olduğunuzu düşündünüz? ya da en son ne zaman çirkin olduğunuz gerçeğini kabullendiniz?

eğer bu iki sorunun cevabı "hatırlamıyorum" ise, ne mutlu siz de insansınız, diğer tüm insanlar gibi hayvani içgüdüleri ve egolarıyla yönetilen bir insan..

Not: evet, manik-depresif bir günümdeyim[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesiin savunma mekanizmaları, ayakta durabilmek için harıl harıl çalışıyor naparsın. çalışmasa ne olcak? dünya ya tümden objektif bakabildiğinizi düşünün 6 milyarın hepsi kendini özel, hissediyor, hepsi varlığını ispatlamak, kendini ortaya koymak, karşı cinse en iyi olduğunu ispatlamak istiyor.

ama tabiki avcunuzu yalarsınız. herkes özel olabilir ama, en özel kişi benim (ehiehe mutsuzluk paradoxu bu oluyo işte :-P. gerçi gün gelirde tek eşlilikten vazgeçersek dünya baya eğlenceli bi yer olacak.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...