darth_maull Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 swg ninoyunu türkiye ye kesinolarak geldimi bilen var sa yardımcı olsun yada siz oyunun cd lerini nerden aldınızzz???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 yaz sonundan beri oyun turkiyede bunun bi saka oldugunu soyle bana :) bilmiyo olamazsin inanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 d&r gibi buyuk magazalarda yada www.weblebi.com da bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 yuh swg nasıl gelmesin bu zamana kadar.Bildiğim kadarıyla yazın sonlarına doğru geldi.ben aralıkdan beri oynuyorum.www.avaturk.net'tende sipariş edebilirsin.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Carbineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar