elesso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 kızdan iyi kurtarmışın kendini. böylesi kime kakalayabilcek kendini çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 porsche ile herkes katlanır, önemli olan porschesiz katlanmak, sen şansını kaybetmişsin :D. 2 gün katlanıp dartanyancan tadında bir verim alıp uzayabilirdin :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 balon said: Bence eğitilebilecek bir kızı kaçırmışsın .eğitilince çok bir sabah şekeri olabilecek potansiyelde gibi geldi çünkü , biraz deneseydin bari. eğitme yaşını geçtim artık, uğraşılmez. bide babası aşırı tutucuydu, adam gibi aileden gelmemiş kızlarla takılmama prensibim var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 elesso said: kızdan iyi kurtarmışın kendini. böylesi kime kakalayabilcek kendini çok merak ediyorum. şükrüye geri döner. milletin de "abi bırakmadan önce bi bafileseydin bari ya" tarzı iç gidiş yorumları ayrıca süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 |Joker| said: porsche ile herkes katlanır, önemli olan porschesiz katlanmak, sen şansını kaybetmişsin :D. 2 gün katlanıp dartanyancan tadında bir verim alıp uzayabilirdin :D. yok insanım ben : ) rahat kızlarla ok da, klasik seksin kötü bişi olduğunu düşünen türk kızına yapılmaz öle şey ayıptır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Jadelith said: klasik seksin kötü bişi olduğunu düşünen türk kızı Ne saptama oldu be >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 |Joker| said: porsche ile herkes katlanır, önemli olan porschesiz katlanmak, sen şansını kaybetmişsin :D. 2 gün katlanıp dartanyancan tadında bir verim alıp uzayabilirdin :D. nasıl bir anlayış bu kızlardaki yahu, porşesi olana verelim diye sırayamı giriyorlar diyorsun. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 benim porşem olsa porşeye girişirim net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar