Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G-Force2 MX 400

wraog

Öne çıkan mesajlar

said:
Deedstyger, 16 Mayıs 2004 11:56 tarihinde demiş ki:
30.82? hangi kaynağa göre?

bana göre. geforce2 kullanırken bi oyunda test etmiştim iki detonator ı da 30.82 hiç kasmazken dier detonator oyunda takılma sorunu başlattı. yeni detonatorleri yeni çıkan ekran kartlarının performanslarına göre yapıolar heralde. default ayarları normalden yüksek olarak gelio heralde ki eski ekran kartlarını kastırıo yenilerinde düzgün çalışıo[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wraog, 16 Mayıs 2004 15:42 tarihinde demiş ki:
Bu dediğin sürücüyü nereden indirebileceğimi de söyleyebilir misin?

Çok teşekkürler. :)

www.nvidia.com dan kendi işletim sistemine göre adım adım yapman gerekio direk link weremiorum

zaugna gf4 hiç denemedim yorum yapamicam[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 16 Mayıs 2004 15:12 tarihinde demiş ki:
said:
Deedstyger, 16 Mayıs 2004 11:56 tarihinde demiş ki:
30.82? hangi kaynağa göre?

bana göre. geforce2 kullanırken bi oyunda test etmiştim iki detonator ı da 30.82 hiç kasmazken dier detonator oyunda takılma sorunu başlattı. yeni detonatorleri yeni çıkan ekran kartlarının performanslarına göre yapıolar heralde. default ayarları normalden yüksek olarak gelio heralde ki eski ekran kartlarını kastırıo yenilerinde düzgün çalışıo

valla doğru diyosun düşüncen de. ama şöyle bir duyumum olmuştu yabancı site kaynaklı falan yanlış hatırlamıyorsam; "41.09 öncesi her sürümde problem var." mesela uninstall edemiyorsun falan gibi birşeylerdi heral. artı detonator change log'larını okuyorum. genelde olay dediğin gibi. ama bazen bug fix ledikleri de olmuyor değil.

yani en son sürümü tercih etmek lazım her zaman için. beta olmadığı sürece.. bu da benim tercihim. :]
Sosyal ağlarda paylaş

ewt snn bu dediklerin de doğru. ama uninstall problemi için programlar war temiz bi şekilde bütün detonatorü silip yenisini yüklemek için
bug fix olayı da önemli tabi dediğin gibi. ama 30.82 ile sorun yaşamadım bence en uygun detonatör o gf2 mx400 için.

wraog denedin mi detonatorü nsl sonuç elde ettin?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...