wraog Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bu ekran kartı için en son ve en uygun sürücü hangisi?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 geforce2 mx400 için en uygun detonator 30.82dir. www.nvidia.com[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HackerMan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 katılıyorum aynısını indir . www.nvidia.com[signature][hline]www.sudenet.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 30.82? hangi kaynağa göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 44.30 mu bole bisey kulaniyom memnunumm[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Deedstyger, 16 Mayıs 2004 11:56 tarihinde demiş ki: 30.82? hangi kaynağa göre? bana göre. geforce2 kullanırken bi oyunda test etmiştim iki detonator ı da 30.82 hiç kasmazken dier detonator oyunda takılma sorunu başlattı. yeni detonatorleri yeni çıkan ekran kartlarının performanslarına göre yapıolar heralde. default ayarları normalden yüksek olarak gelio heralde ki eski ekran kartlarını kastırıo yenilerinde düzgün çalışıo[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Bu dediğin sürücüyü nereden indirebileceğimi de söyleyebilir misin? Çok teşekkürler. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben de g-force 4 mx440 icin en uygun sürücüyü sorsam[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: wraog, 16 Mayıs 2004 15:42 tarihinde demiş ki: Bu dediğin sürücüyü nereden indirebileceğimi de söyleyebilir misin? Çok teşekkürler. :) www.nvidia.com dan kendi işletim sistemine göre adım adım yapman gerekio direk link weremiorum zaugna gf4 hiç denemedim yorum yapamicam[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: -MrBomb-, 16 Mayıs 2004 15:12 tarihinde demiş ki: said: Deedstyger, 16 Mayıs 2004 11:56 tarihinde demiş ki: 30.82? hangi kaynağa göre? bana göre. geforce2 kullanırken bi oyunda test etmiştim iki detonator ı da 30.82 hiç kasmazken dier detonator oyunda takılma sorunu başlattı. yeni detonatorleri yeni çıkan ekran kartlarının performanslarına göre yapıolar heralde. default ayarları normalden yüksek olarak gelio heralde ki eski ekran kartlarını kastırıo yenilerinde düzgün çalışıo valla doğru diyosun düşüncen de. ama şöyle bir duyumum olmuştu yabancı site kaynaklı falan yanlış hatırlamıyorsam; "41.09 öncesi her sürümde problem var." mesela uninstall edemiyorsun falan gibi birşeylerdi heral. artı detonator change log'larını okuyorum. genelde olay dediğin gibi. ama bazen bug fix ledikleri de olmuyor değil. yani en son sürümü tercih etmek lazım her zaman için. beta olmadığı sürece.. bu da benim tercihim. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ewt snn bu dediklerin de doğru. ama uninstall problemi için programlar war temiz bi şekilde bütün detonatorü silip yenisini yüklemek için bug fix olayı da önemli tabi dediğin gibi. ama 30.82 ile sorun yaşamadım bence en uygun detonatör o gf2 mx400 için. wraog denedin mi detonatorü nsl sonuç elde ettin?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Valla pek bir fark göremedim? :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar