Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik LvL 80 Tauren Warrior

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burning legiondaki lvl 80 tauren (tank)warriorumu satmayi dusunuorum.Takas dusunmuorum.

Netman Armory

Naxx 10 ve 25 man OS 25+1 drake full main tanklik yapmistir.Gear in % 90 i 25man geardir.
Full epictir.7'5 set mevcut.Naxx 25 patchwerkden kalkan mevcut.Silah naxx 10droptur.
32khp 24k armor ve def captir.dodge agirliklidir.(ben 2 trinketi rare item kullaniorum hp agirlikli sevdigim icin dileyen epic trinketleri kullanip 25k armor ve uzerine cikabilir.)

Ayni zamanda 4x frost resist epic gear bulunmaktadir.

Gelelim fury ve pvp.
Charda 1x7'5 legplate , naxx 10 dan omuzluk ve polearm la beraber toplam 8 x fury epic gear mevcuttur.

Ayni zaman charda 6 x hatefull gladiator ve 1x medallion of the horde epic pvp gear bulunmaktadir.

Su an icin charda 214 adet emblem of heroism bulunmak tadir.Bunlarla dileyen rare pvp gear veya dileyen epic fury gear(t7) alabilir.

Bankamda ise bi dunya rare ve epic two hand silah mevcuttur istiyen cift el herhangi bir kombinasyon yapabilir.

Ay sonuna kadar acc hesap devam edicek o wakte kadar gear kalitesi dahada artabilir(tank/fury/pvp).Yabanci bi clandaim dileyen icin turk clanina gecebilirim teklifler oluo cunku.

Gold olarak ne kadar birakcagim konusunda karar vermedim daha halen kasmaktayim...

%280 epic fly
Swift Wind Green Rider
Violet Netherwing Drake
Bronze Drake

%100 epic land
Great White Kodo
Black War Mammoth

Krin tor ---Exalted
Knights of the ebon blade ---Exalted
The kalu'ak ---Exalted
The sons of hodir ---Exalted
The wrymrest record ---Exalted
Horde expedition ---Exalted

Proffesions
Blacksmithing 450
Jewelcrafting 440
First aid 450
Cooking 440
Fishing 400

Kalu'ak tan epic fishing pole mevcuttur.
Mining 32slot canta bulumakta (dier cantalar normal 20slot)cunku 2.meslegim mining iken cevirdim jewelcrafting yaptim.

Accountta ayni zaman lvl 30 Blood elf mageim wardir
Guncellemeye calisirim bu konuyu.

Istedigim fiyat oyun + paketler dahil 550 ytl dir.Her turlu guvenceyi ve teminati vermek isterim.Bana OM den ulasabilirsiniz yada [email protected] msn adresim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
KT den oyunun en ii kalkanini ekledim...fury epic 9 parca(t7 hands) oldu ve demise twohand mace ekledim ... emblem of heroism 290 tane oldu...birde sapphiron 25 man den kafalik aldim yeni oyusden hp degisti ama block artti fazlasiyla...
  • Yeni Oluştur...