ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Selamlar herkese arama sayfası nedensiz yere hata verdiğinden dolayı bakamadım daha önce açıldıysa kusura bakmayın. Derdim şu; vista 32bit OS li hp laptop kullanıyorum ve HDMI girişi olan sony marka bir de televizyonum var ancak bağladığım zaman laptop algılamasına rağmen tv de senkronizasyon yok gibisinden bir hata alıyorum ki bu laptop daha önceden eski model monitör kablolarından birisiyle o televizyona bağlanmış ve rahat rahat izlenmişti dvd ler. sorun ne olabilir ekstra bi işlem falan mı yapmak gerekiyor? kabloda da sorun olduğunu sanmıyorum yeni aldım üstelik keriz gibi girişleri de altın kaplama olanlardan almıştım 25tl içime mi kaçtı şimdi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 onu bunu bırakta 25 ytl ye altın kaplamalıyı nasıl buluyorsun geçen sene 140 küsüre internetten bulmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 benim tv samsung laptopu hdmi ile bağlıyorum. valla hani unutmuşssundur diye söylüyorum tvden HDMI kanalını açtın mı ? hehe bizde çünkü birde PC kanalı var onu denedim bir süre olmadı epey. meğer HDMI kanalı da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://www.vatanbilgisayar.com/ProductDetails.aspx?I_ID=29025 Ürün Kodu SWV3534/10 Açıklama HDMI™ sürüm 1.3a, Deep Color™ ve Lossless Audio™ teknolojileri, 24 ayar altın kaplama konektörler, Bakır örgüyle güçlendirilmiş alüminyum koruyucu, Kolay kullanım için kaymayı önleyen ergonomik tasarım. Philips marka 24 ayar altın kaplama 1.5m HDMI kablo istanbul beylikdüzü metroda 24.95tl ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Greeny said: benim tv samsung laptopu hdmi ile bağlıyorum. valla hani unutmuşssundur diye söylüyorum tvden HDMI kanalını açtın mı ? hehe bizde çünkü birde PC kanalı var onu denedim bir süre olmadı epey. meğer HDMI kanalı da varmış. hımm deneyeyim ya vallahi öyle bişey olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ucunbiri said: Greeny said: benim tv samsung laptopu hdmi ile bağlıyorum. valla hani unutmuşssundur diye söylüyorum tvden HDMI kanalını açtın mı ? hehe bizde çünkü birde PC kanalı var onu denedim bir süre olmadı epey. meğer HDMI kanalı da varmış. hımm deneyeyim ya vallahi öyle bişey olabilir :) abi inanılmaz ya nasıl gözden kaçırdım hakkaten de HDMI için ayrı bi kanal varmış yaptım oldu sağolasın öperim gözlerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 oha hiç beklemiodum hehe iyi hadi geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar