Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hate Modifier hakkında bilgiler...

berguzar

Öne çıkan mesajlar

İtemlerin üzerlerinde veya gemlerde -1 Hate Modifier veya +1 Hate Modifier özellikleri var. Bu olayı tam çözemedim. Bu konuda bilgileri olan arkadaşlar olayı aydınlatabilirse sevinirim.
Diğer bir husus skillerdeki Subtetly olayı. İngilizcem çok iyi değildir ama sanki funcomun forumlarında hate modifier ile ilişkisi var gibi şeyler söyleniyordu....
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda 71 assasin oynuyorum. bu hate modifier olayını öğrenmek için bi guardian açtım 20 level oldu.
+ Hate Modifier aggro alıyor.
- Hate Modifier ise aggro azaltıyor.

Sağolsun AoC un ters renklendirme mantığı kafamızı karıştırmasa mesele yok. +5 i yeşil yapıp -1 i kırmızı olunca işkilleniyor insan. Şu işe bak ki guardian oynamak da pek hoşuma gitti...
Tam bir ego tatmin etme olayı... Gerçi bu oyunda melee bütün classları oynamak zevkli geldi bana. WoW da priest ile oynamama rağmen AoC da casterlerden pek hazzetmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tarz hate, aggro azaltici item ve skiller verdigin hasar kasiligi, yaratiktan aldigin nefreti azaltiyorlar.
Ornegin yaratiga 100 dmg. vurdun, 100 agro aldin. Baskasi 110 vurursa aggroyu o alir ustune. Ozaman aggronun, dmg.'i dusuk tank yerine hep dps. classlarinin ustunde olmasi gerekirdi. Bunun icin hate modifier item ve skiller var.
Sayilari yuvarlarsak, 100 dmg. vurdun ama ustunde -5 hate modifier var, 95 agro aliyorsun. Tankta +5 hate var, 100 vurup, 105 agro aliyor.
Kendim denemedim ama rogue classlarinin general tree'sinin sonunda Trickery var. Agro alinca, onu kullanirsan yaratik seni es geciyor. Forumlarda okuduguma gore bu skill tum raid'in agrosunu tablosunu sifirliyormus. Yani yaratik rastgele birine daliyor. Zaten aoc'ta cok bozuk feat var.
Mesela benim basima soyle bisey geldi. Kylikki cryp'te Champion'u kesiyoruz.12 kisi ya var ya yok. Ben necro ile biraz abaninca hemen aggro bana geldi ve bir vurusta yattim. Biri belki canlandirir diye biraz bekledim, mutfaga falan gittim. Baktim kimse canlandirmiyor, outlook'ta ressurrect oldum. Kylikki cypt'e geri kosarken birisi beni gankledi yolda tekrar oldum. Instance degistirip tekrar kostum, iceri girdim. Baktim hala oldurememisler 30%'a gelmis. Herkes vuruyor, bende basladim abanmaya. Acayip ilginc bir sekilde 8% kaldiginda aggroyu gene ustume alip olmeyi basardim. Ben nasil sifirdan o kadar aggro yapabilirim ki? Bana sacma geldi. Ya iste bu bozuk featlerden agro sifirlandi yada Mob'larin agro tablosu bozuk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...