Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kim bilir kaç yıllık adsl bu. o zaman mail lazım olmuştu ttnetin bi tane hakkı vardı galiba, o hakla bi mail adresi almıştım. adresin üye adını hatırlıyorum, @hedehödösünü hatırlamıyorum. şifreyi falan da not almışım ama @hedesini tutturamadım. ne ola ki? edit: ttmail ve ttnet.net.tr diye iki çeşitmiş meh. kilit pls. hatta silseniz gocunmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 @ttnet.net.tr değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 seni kesseler acımaz - al dağlar sanada bir kurşun - münafıkın muzdaribi kendinden mütevellit olanıdır - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 @ttnet.net.tr, @ttmail.com oldu. edit : neden yazdıysam adam orda editlemiş bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar