KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 forum'da aradım bulamadım twelvesky 2 diye bir oyun buldum dün gece 6 gün sonra closed betası başlıyormuş. Kayıt oldum bugün bir baktım closed betaya seçilmişim :) forumları falan çok aktif sanırım iyi bir oyun çıkmamış bir oyun için (avrupa serverı) oldukca takipcisi olan bir oyun. bilgisi olan veya merak edenler için http://www.12sky2.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 budami uzak dogu oynu?? gec adamlar gunde bi mmo mu cikartiyo anliymadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 abi klasik uzakdoğu mmosu gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ben bir denedim closed beta hesabım var denemek isteyn varsa indirsin user/pass vereyim bana göre değil bu tarz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar