Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa kesme

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
Apache, 17 Mayıs 2004 00:50 tarihinde demiş ki:
biriside bir gün çıkıp gelin cumaya gidelim,gelin şu fakirlere üç beş parça birşeyler verelim garipler açlıktan telef olmasınlar.varsa yoksa içelim,dağıtalım hmh
biz o görev için seni düşünmüştük apache[signature][hline]en ince yerim bileğim..

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 17 Mayıs 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
biriside bir gün çıkıp gelin cumaya gidelim,gelin şu fakirlere üç beş parça birşeyler verelim garipler açlıktan telef olmasınlar.varsa yoksa içelim,dağıtalım hmh

yooo yaptıh bi kere abdest alırken donuodum azdaaa[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

alaaa şkür maddi drumum ii yoqsa ben intahar ederdimn şerefsizmn[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

çalışıyorum, okuyorum, bir yandan harici eğitimlerim devam ediyor

anlayacağınız stres her türlü var (stres olmasa bile yoğunluk, yorgunluk var)

ama gel gör ki alkol kullanmam. ve çok rahat yaşıyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 17 Mayıs 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben sadece çalışıom ama accayip yoruluom yaw[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa ilk kadehten zewk almıom zati ilk bi kaç kadehten sonna yawaş yawaş hoşlanmaa başlıom[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 17 Mayıs 2004 00:52 tarihinde demiş ki:
said:
biz o görev için seni düşünmüştük apache

chamber senin en ince yerin bileginmis saglam calisma potansiyeli var..[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
welcome back!-Aynalı Sazan
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

ne bilem keyboardda aklıma gelen ilk üç harfe bastım ortaya bu çıktı[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe yaaa kafam iii uykum waaarr ama uyumuuçam eeth uyumuuçam çıkıp aşırı hız yapçam kafaya kodum alın lan ehliyetimi skıosa[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

ossun manyaaam ben ne kazası gelçek göroom önmü alaaa şkür[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

2 gidiş 2 dönüş şeritler arası ve kendisi boş bir yol buluyorsun
vitesi 2 ye çekliosun , ibre 40-60 arasinda , sol ayak yarım debriyajda , sağ ayak ile full fren yaparken topuğu da gaza basıyorsun , bu sırada direksiyonu ful kırıp sağa yada sola , el frenine asılıyorsun .. bu sırada sağ ayak tam gaza kayiyor , bi yandan da direksiyonu topluyorsun hooop bak bi anda dünya tersine dönmüş karşi şerittesin :) iyi yolculuklar .. :)[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...