Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa kesme

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

wersin be apla wersin wermiş wereeceee kdar burcuyla ksüm balıklarım haşlama oldu iirenç bi gün pfff[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN

[Bu mesaj SwZ tarafından 17 Mayıs 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 17 Mayıs 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
hehhehe ulan siz diil miydinis demin kafa kesene şööle bööle dien? iki içki muhabbeti oldu şimdi site adı veriosunuz yok şööle psikopat yok bööle psikopat diye, hay allah cızırtınızı versin sizin :-)

biz salaklıklarımızdan ders alın istiyoruz
(çevir kazı yanmasın)[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

sen o bindiinizin araba olduuna emin misin? neyse bari silecekleri çalışıo muydu?
işte bi paticik klasiği, konu neydi ne oldu :D[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 17 Mayıs 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
Euhe aman arabaya dikkat biz geçen itü şenlikden çıktık. Ortaköye gittik gece 4 te dönerken arabayı çevirdiler. Adam alkol testi yaptı ark 120+ promil çıktı. Araba serçe El freni yok. Diğer frenler çok zor tutuyo. Sağ ayna yok. Muayenesi yok. Sigortası yok. Arabada önde şöförle birlikte 3 kişi oturuyo. Arkadada 3 kişi oturuyo. Arabada 2 tane kız ark var. polis saydıkça kopuyolar birlikte o ypk bu yok. Sonra polis kimlikleri aldı. 10 dk sonra geldi. *** kim dedi ? Kız ark tırsarak benim dedi. İyi hemşerim olduğun için bırakıyorum gidin eğlenin dedi. Eueh bu kadar babacan bir insan olurmu ya.

polis sizi affetmiş iyi etmiş de siz kendinizi o duruma sokarak pek iyi etmemişsiniz. bu durumda polis ceza kesip görevini yapsa daha iyi olurdu.
(alkollu araba kullanmak sux. başkalarının hayatını tehlikeye atmak sux, kuralları çiğnemek sux)[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

bişii yoq apla snin nişan oldu ondan haper wer 15indeydi[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada portakal suyu içtikten soora, alkolmetreye üflerseniz yüzde bilmem kaç alkollü çıkarsınız,haberiniz olsun, portakal suyundaki doğal asitten kaynaklanıyo.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Sosyal ağlarda paylaş

bi kerede bi olay bnim başıma geldi ankta içmşim eve dönüom polis çevirme yaptı bende 180 promil alkol fenerin şamp olduu zaman ben çaykur rizeyi ttuom adama ddim fenerin şampiyonluunu kutladık meerse adam gsli çıktı bnim ehliyet 3 ay gtti eheheh ne iirenç gndü ama[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

anaaa,yakın sayılırsın, ben de köroğlunun bitimindeki shell'in o taraftayım :D[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 17 Mayıs 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
anaaa,yakın sayılırsın, ben de köroğlunun bitimindeki shell'in o taraftayım :D

ene ei komşiı çıhtıh[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehheeuee, akşama elimde fincanla gelirim artık fazla ram varsa alabilir miyim diye :)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Sosyal ağlarda paylaş

walla kardeş içek bigün o zaman
hazır komşuymuşuz da
komşu komşunun külüne muhtaçtır hesabı[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Sosyal ağlarda paylaş

hehehe gel sna white russian yapam 5/10 vodka, 3/10 kayfe likörüüstünede 2/10 krema mütiş olooo[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

ooohh götüüür, bu arada bizim salak arkadaşlar bu kafa mafa yapmıo diye bi sürahi içip soora merdivenden yuvarlanmışlardı, ehaheaea mal deenekleri[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Sosyal ağlarda paylaş

biriside bir gün çıkıp gelin cumaya gidelim,gelin şu fakirlere üç beş parça birşeyler verelim garipler açlıktan telef olmasınlar.varsa yoksa içelim,dağıtalım hmh[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
welcome back!-Aynalı Sazan
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

hhaahah şu anda 4. kadeeeimi içooom efde bişşii kalmadı bi alışveriş şart anaa dün benim maaş gnüydü bi alışverşe çıkam yaaa efde bişii kalmadı[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

ulan kim fakir kim diil belli diil ki yurdumda, ben mesela bildiin fakirim, içiosam da beleş içiom, o da yıllardır gece aleminde dolaştıımdan, tanıdıklar saolsun.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...