Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 içki sakat[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: theKingpin, 17 Mayıs 2004 00:12 tarihinde demiş ki: nabalım yani ağlayalım mı ? yurdum insanı hödük ise.. ağla çünkü o hödük yurdum insan birgün senin sevdiklerinden birine sıkacak o mermiyi..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 mum +1[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ya boşverin şunu bunu ... ne takıyosunuz kafaniza yaaa :) "HADİ ÇIKIP TOPLANALİM Bİ YERLERDE :) " *! CANI ÇOOOK SIKILMIŞTIR *[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben de çok sıkıldım, içim karardı. bir yandan pro evalution soccer mıdır nedir ondan oynuyorum. aptal hakem iki adamıma kırmızı kart verdi. sıkacam mermileri :P çılgınlık yapıp çıksak mı ki dışarı? *!kararsız kalır*[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 he walla takmayın allahın delilerini(boğaz kesen adamlara diom şindi alınganlık olmasın) onu kesmiş bunu biçmiş hired +1 diom hade anktakiler içmee gdek[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Ya herkes bi kafa kesti bi biz kesemedik[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 walla gidelim hadi, ben içtim bi miktar zaten, gidip accık kafa keselim. :P[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ne ankarası ya? istanbulcular buluşsun :P hatta anadoluhisarında olan varsa gelsin dürüm yiyek. benden (yalan)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hehehe ben kzılaya iniom yda çok uzak tunalıya inem dolanam biras yada yoq kzılaya inip kolibaya gidem en iisi ewet en iisi[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hatta iddiayı büyütüyorum. yakında oturan varsa evden alır eve bırakırım. (yalan 2) dürümler de bendendi zaten (yalan 1 tekrar)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: SwZ, 17 Mayıs 2004 00:21 tarihinde demiş ki: hehehe ben kzılaya iniom yda çok uzak tunalıya inem dolanam biras yada yoq kzılaya inip kolibaya gidem en iisi ewet en iisi adam interaktif mesaj yazıyor :) yazarken mesaj gelişiyor :P[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 tunalıdaydım ben de az önce,zaten kafam bozuk,içtim accık, devamı gelecek bööle giderse.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 tamam sakın relax,bu kafa kesmeler ıraklı bır adamın nickin kafayı kesmesinden sonra moda oldu[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 du bi evde ön hazırlık yapam bi iki kadeh atam 50 promili geçip ehliyeti kaptıram yada kapptırmayam yoq yoq kaptırsamda olur sonna inerim[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 walla ben çıkardım şimdide salı günü sınavım var bir de halkalıda oturuyorum böhüüüüe[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Apache, 17 Mayıs 2004 00:24 tarihinde demiş ki: tamam sakın relax,bu kafa kesmeler ıraklı bır adamın nickin kafayı kesmesinden sonra moda oldu bana shownomercy.com daki rus bir askerin boğazının kesiliş kaydını hatırlattın. ne mide kaldı ne istek.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hehhehe bzim snav olaylartı 2 sene önce kaldı[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 şovnömörsi kapanmadımı[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bilmiyorum valla. kapansın zaten. neydi o öyle. salak gibi de girip bakıyoduk. yok adamın üstünden tank geçmişmiş. falanmış. öğğ (benim midem kalktı, sizinki de kalksın)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yaaa yni bi site buldm psikopat forum şeklinde millet bulduu psikopat fotoları postluo du aklıma gelsin werem adresini[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 sagolasın kaldırdın[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hehhehe ulan siz diil miydinis demin kafa kesene şööle bööle dien? iki içki muhabbeti oldu şimdi site adı veriosunuz yok şööle psikopat yok bööle psikopat diye, hay allah cızırtınızı versin sizin :-)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ne demek efendim. görevimiz. (gece gece yemek kilo yapar. sizi düşünüyorum)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Euhe aman arabaya dikkat biz geçen itü şenlikden çıktık. Ortaköye gittik gece 4 te dönerken arabayı çevirdiler. Adam alkol testi yaptı ark 120+ promil çıktı. Araba serçe El freni yok. Diğer frenler çok zor tutuyo. Sağ ayna yok. Muayenesi yok. Sigortası yok. Arabada önde şöförle birlikte 3 kişi oturuyo. Arkadada 3 kişi oturuyo. Arabada 2 tane kız ark var. polis saydıkça kopuyolar birlikte o ypk bu yok. Sonra polis kimlikleri aldı. 10 dk sonra geldi. *** kim dedi ? Kız ark tırsarak benim dedi. İyi hemşerim olduğun için bırakıyorum gidin eğlenin dedi. Eueh bu kadar babacan bir insan olurmu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar