Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa kesme

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

he walla takmayın allahın delilerini(boğaz kesen adamlara diom şindi alınganlık olmasın) onu kesmiş bunu biçmiş hired +1 diom hade anktakiler içmee gdek[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

walla gidelim hadi, ben içtim bi miktar zaten, gidip accık kafa keselim. :P[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

hehehe ben kzılaya iniom yda çok uzak tunalıya inem dolanam biras yada yoq kzılaya inip kolibaya gidem en iisi ewet en iisi[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

tunalıdaydım ben de az önce,zaten kafam bozuk,içtim accık, devamı gelecek bööle giderse.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Sosyal ağlarda paylaş

du bi evde ön hazırlık yapam bi iki kadeh atam 50 promili geçip ehliyeti kaptıram yada kapptırmayam yoq yoq kaptırsamda olur sonna inerim[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

hehhehe bzim snav olaylartı 2 sene önce kaldı[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa yni bi site buldm psikopat forum şeklinde millet bulduu psikopat fotoları postluo du aklıma gelsin werem adresini[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

hehhehe ulan siz diil miydinis demin kafa kesene şööle bööle dien? iki içki muhabbeti oldu şimdi site adı veriosunuz yok şööle psikopat yok bööle psikopat diye, hay allah cızırtınızı versin sizin :-)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Sosyal ağlarda paylaş

Euhe aman arabaya dikkat biz geçen itü şenlikden çıktık. Ortaköye gittik gece 4 te dönerken arabayı çevirdiler. Adam alkol testi yaptı ark 120+ promil çıktı. Araba serçe El freni yok. Diğer frenler çok zor tutuyo. Sağ ayna yok. Muayenesi yok. Sigortası yok. Arabada önde şöförle birlikte 3 kişi oturuyo. Arkadada 3 kişi oturuyo. Arabada 2 tane kız ark var. polis saydıkça kopuyolar birlikte o ypk bu yok. Sonra polis kimlikleri aldı. 10 dk sonra geldi. *** kim dedi ? Kız ark tırsarak benim dedi. İyi hemşerim olduğun için bırakıyorum gidin eğlenin dedi. Eueh bu kadar babacan bir insan olurmu ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...