Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

osi hakkında birkaç soru

necmi

Öne çıkan mesajlar

online olan ortalama oyuncu sayısı kaç ? gün içinde
KR değilde ML oynamak istiyorum mümkünmü ? KR oynamak zorunlumu ?
skill artışı zormu?
aylık ücreti nekadar ?
orjina oyun cd si şartmı ?
bu sorularıma cevap arıyorum
edit:ayrıca euro serverinde bana gold yardım edermisiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

1- Online olan ortalama oyuncu sayısı kaç? gün içinde
- Bakılamıyor. Şu sıralar fazla kişi yok ancak burası Free Shard değil yani burada oynayıcı sayısını dert etmene gerek yok. Kastığın karakter kesinlikle boşa gitmez, oynadığın sunucuda player az olursa başka bi sunucuya aktarırsın. Ancak buna gerek olucağını sanmam. Ayrıca 20-30 tane sunucu var 2-3 tane sunucu birleştirilir player sorunu çözülür yani bunu dert etmeye gerek yok. Artı oynayıcı sayısı gayet iyi zaten, bence ideal. Pinglerde oldukça düşük lag felan yok (Europa Shard)

2- KR değilde ML oynamak istiyorum mümkün mü? KR oynamak zorunlu mu?
- İster ML ile oyna ister KR ile. Tavsiyem ikisinide kur.

3- Skill artışı zor mu?
- Ölüm

4- Aylık ücreti ne kadar?
- İlk 14 gün bedava
- 1 aylık ödeme 12.99 $
- 3 aylık ödeme 34.99 $ (ayda 11.66 $ ediyor)
- 6 aylık ödeme 59.99 $ (ayda 10.00 $ ediyor)
- Ayrıca http://www.uogamecodes.com adresinden istediğin upgradeleri alabilirsin

5- Orijinal oyun cd'si şart mı ?
-Orijinal cd olayı artık geride kaldı. İnternet üzerinden code'u direk alıyorsun. http://www.uogamecodes.com .
Almadanda oynarsın aslında. Hesabın 1 ayı geçmeden alınmıyor zaten. Alıcağın code: ML Upgrade --> ML özelliklerinden yararlanmanı sağlar.

Ayrıca UO'dan anlayan biriysen OSI'den memnun kalmaman imkansız! Başlayınca niye daha erken başlamamışım diyceksin..

Ben ve arkadaşlarım Europa'dayız, 5-6 kişiyiz. Ancak hesabı aktif olan benle beraber 3 kişiyiz. (diğerleri yeni paket çıkınca gelicek) Yardım ederiz istersen..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...