necmi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 online olan ortalama oyuncu sayısı kaç ? gün içinde KR değilde ML oynamak istiyorum mümkünmü ? KR oynamak zorunlumu ? skill artışı zormu? aylık ücreti nekadar ? orjina oyun cd si şartmı ? bu sorularıma cevap arıyorum edit:ayrıca euro serverinde bana gold yardım edermisiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 1- Online olan ortalama oyuncu sayısı kaç? gün içinde - Bakılamıyor. Şu sıralar fazla kişi yok ancak burası Free Shard değil yani burada oynayıcı sayısını dert etmene gerek yok. Kastığın karakter kesinlikle boşa gitmez, oynadığın sunucuda player az olursa başka bi sunucuya aktarırsın. Ancak buna gerek olucağını sanmam. Ayrıca 20-30 tane sunucu var 2-3 tane sunucu birleştirilir player sorunu çözülür yani bunu dert etmeye gerek yok. Artı oynayıcı sayısı gayet iyi zaten, bence ideal. Pinglerde oldukça düşük lag felan yok (Europa Shard) 2- KR değilde ML oynamak istiyorum mümkün mü? KR oynamak zorunlu mu? - İster ML ile oyna ister KR ile. Tavsiyem ikisinide kur. 3- Skill artışı zor mu? - Ölüm 4- Aylık ücreti ne kadar? - İlk 14 gün bedava - 1 aylık ödeme 12.99 $ - 3 aylık ödeme 34.99 $ (ayda 11.66 $ ediyor) - 6 aylık ödeme 59.99 $ (ayda 10.00 $ ediyor) - Ayrıca http://www.uogamecodes.com adresinden istediğin upgradeleri alabilirsin 5- Orijinal oyun cd'si şart mı ? -Orijinal cd olayı artık geride kaldı. İnternet üzerinden code'u direk alıyorsun. http://www.uogamecodes.com . Almadanda oynarsın aslında. Hesabın 1 ayı geçmeden alınmıyor zaten. Alıcağın code: ML Upgrade --> ML özelliklerinden yararlanmanı sağlar. Ayrıca UO'dan anlayan biriysen OSI'den memnun kalmaman imkansız! Başlayınca niye daha erken başlamamışım diyceksin.. Ben ve arkadaşlarım Europa'dayız, 5-6 kişiyiz. Ancak hesabı aktif olan benle beraber 3 kişiyiz. (diğerleri yeni paket çıkınca gelicek) Yardım ederiz istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 herşey çok olumlu birtek skill artışı hariç gerçekten bukadar zorsa uo ızdıraba dönüşür diye çekiniyorum ama yinede bu akşam arkla konuşup karar veririz umarım bu bilgiler çok faydalı oldu nekadar teşekkür etsem azdır sevigiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Yok aslında çokta zor değil ama UO'nun tadıda skill kasınca çıkıyo ya.. Başlamaya karar verdiyseniz ve denemek için değil kasmak için oynuycaksanız msn adresimi ekleyin. Item, Gold vs. yardım ederiz.. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 3 saatte 0 dan 85 parry kasmıştım. Bir gecede de magery 80 de 95 olmuştu makro ile. 8x8 kaldırılmış felan çok kolay skill kasmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yeni eklentı paketi glsın artık baslayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar