grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Nedir ne değildir? Bir yerlerden indirdim çok fazla versiyonu var bendeki aopen cd sinin içinden çıkanla birşeyler yapmaya çalıştım. Herşey normal ghost u aldım başka bir bilgisayara kopyaladım (hard disk ten hard disk'e). Güzel çalıştı sorun yok ama 20 gb hardisk 40 gb gibi acayip birşey görmeye başladı. neyse çalışsında böyle çalışsın diyerek başka bir bilgisayara yükledim. Çalışmadı 2 side aynı sistem herşeyleri aynı. Bende biraz kıllandım tabiki. Önceki ghost dan kurduğum sisteme bir şey olurmu fdisk vs. atmam gerekirmi? Veee norton ghost tarzı bir programa ihtiyacım kullananlar ne kullanıyor. Bir sürü rehber tarzı bu konuyla ilgili ama bir şey anlamadım hep detaylara inmişler şöyle basitce anlatabilecek birileride varsa çok makbule geçer. Teşekkürler.[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ghostu ne amaçla kullanmak istediğini açıklarsan ondan daha ufak ve daha basit programlar önerebilirm sana pm den ulaşabilirsin[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar