PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ya ben birinin ve kendimin su ana kadar forumlara kac mesaj yolladigini ogrenebilirmiyim? ltfn topic icin özür ama garbage de sacma olur die dusundum ondan konu disina actim[signature][hline]When you cried i'd Wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i 've held your hand throught all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 dikkat edersen isminin aldında link olan bi ? işareti var. ona tıklarsan kullanıcı özelliklerini görüntülemiş olursun. özelliklerin arasında kaç mesaj yolladığın da yazıyo.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 isminin altında üye-? var ya, soru işaretine tıkla[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hay allah bende nreye bakıyomuşum yafs pardon walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar