knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yokmu gustinde kimsecikler bizden bi tek karakedi bide ben varım galiba [Bu mesaj knight_of_rose tarafından 12 Mayıs 2004 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 sanırım oyle Kain ve Bartz not connatable dior hayda :P[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 33 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Dwarf karakter var ama pek oynamıyorum.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 qui saten senin olmadigin server yok gibi :P fantazi olsun diemi actin naptin annamadimki :)[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 geçen gün kabasakal diye birini gördüm gustinde. melek var ben varım (karakedi) aerinion (adını yanlış yazıyor olabilirim) var[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 25 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 karakedi seni clana alalim dedin bana mesaj attim kackere cevap vermedin almacaksaniz almıcaz de bari:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Creel, 13 Mayıs 2004 11:16 tarihinde demiş ki: qui saten senin olmadigin server yok gibi :P fantazi olsun diemi actin naptin annamadimki :) Yok abi 4 karakter var fazla değil :P Denemek için açtım ya. Asıl oynadığım Bartz ve Lionna :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 tunic of knowledge almak istiyorum gustinde saticak olan olursa ozelden burdan yada oyun icinde silmarven isimli chara ozel mesaj atarsa sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 yok yaf guilde almak istememekten degil. mesajlarını görmedim bile. normalde oynamadığım zamanlarda karkateri satışa bırakıp açık bırakıyorum. (benim şuan bile karakterim online) belki o zaman atmış olabilirsin. guild konusuna gelince bizim şuanda içerisinde olduğumuz guild limitini doldurdu daha fazla insan giremiyor, zaten iyi bir guild de degilyakında çıkacağız bizde. güzel bir yer bulursam sana da msg atarım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 25 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar