Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bir teselli ver bir teselli ver Yarattığın mecnuna bir teselli ver Sevenin halinden sevenler anlar Gel gör şu halimi bir teselli ver Aramızda başka biri var ise Tertemiz aşkımı bana geri ver Ben zaten her acının tiryakisi olmuşum Ömür boyu bitmeyen derdimle yorulmuşum Gülemem sevgilim ben sensiz ah ah ah Yaşayamam yaşayamam Bana ne gerek bana ne gerek Senin aşkından başka bana ne gerek Aşkın zehir olsa yine içerim Yolun ecel olsa korkmam geçerim Yeter ki sevdim de ben bu aşk ile Dünyanın kahrına gülüp geçerim Ben zaten her acının tiryakisi olmuşum Ömür boyu bitmeyen derdimle yorulmuşum Gülemem sevgilim ben sensiz ah ah ah Yaşayamam yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Suicide Girls'de potansiyel bi kariyer goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dertliyim kederliyim http://www.youtube.com/watch?v=DMB5UxFsC9M&feature=rec-HM-fresh+div Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ekmek said: Dunno seni seviyorumEKMEK, BANA BU YAPILIR MI BU ERKEGIN DUDAKLARINI HATIRLAYIP BOYLE YAZILAR YAZMAZ MISIN SONRA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 gidiş kötü durun siz değil videolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 foto eklemeyi yapicam simdilik. rest olayi hakkında biraz daa dusunucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zPpqwMugbHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UE3pJ-EHpIw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Resmen Doom Metal bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bu güzel konu sayesinde faideli bir damar databasei yakaladık. teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno said: foto eklemeyi yapicam simdilik. rest olayi hakkında biraz daa dusunucem Umarım üzülmezsin benim gibi bitti ayrldık die topicik :( açmazsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dusunucem derken yarın fln karar vericem. oyle aylarca dusunmicem napiyim diye=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Düşün taşın ...... işin :D takmayıp uyu bence ya da nba maçı var otur bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 milli marşı da ne duygusal söyledi be kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Nasıl marştı o ya buraya konur ha bunalım şarkılar diye EDİT: ULAN BOŞLUKTAYIM LAN PASO KİŞİSELDE TAKILIYORUM LAN ÜHÜ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Öss diyodun dün bide püü sadfg.Sabahlara kadar paticiktesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yarın dersane yok ya :D + nba vardı başladı hatta neyse arada bakıcam maç bitene kadar..Batı burayaa OOOOoOoOoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 açık açık konuşmak isterdim de, o zaman da kişiselden banlanıyorum o yüzden söylememeyi tercih edeyim artık. zavallısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno said: tam da sacma diil ya dory. face de kızla cocugun sarılırken fotolari var mesela bizim fotomuz yok hic. kız hem artık hic gorusmeyelim demis hem de cocugun her fotosuna yorum yazıyo. benim cocukla gorunurde hic bi iletisimim yok az seyler diil bunlar ya kıskanç olmayın. çocuk soyut somut hep yanında mı? seni sevdiğini söylüyor mu? sorun yok o zaman. edit: pardon görünürde hiçbir iletisimim yok derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno icin takvim tutucam ben. her pms inde geliyo sanirim bu bolume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno senin için en iyi tavsiyem çocukla seni unutamayacağı şeyler yaşa. bahsettiğim sevişmek değil ya da sadece sevişmek değil. gerçekten iyi şeyler, ne bileyim... öncelikle en kötü zamanlarında yanında olup o zamanları iyi yap. hmm hayal etmesi bile güzel şeyler yaşatmalısın. hala devam ederse rahatsızlığın ayrılmak istediğini söyle. başta belki o da kabul eder, sonrasında bunalım, pişmanlık. sana döner. sonra yeniden başlar her şey. belki uzun iş; ama bu kadar bunalıma girmektense değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sdfdfg area masterler bile trollemiş ben ne diyim. bence dunno cons'un alt'ı. yok yani başka türlü olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar