Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!Dayanmak için çabalar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ne var alal herifi law missle ile vurdum armor var dedi bende reenkernasyon geçiriyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!İŞTE BURDA*[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!Bish yanına yaklaştığı ve kendisini çevireceği sırada,Bish'i düşman zannederek el bombaların pimi çeker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Alexi_Septimus, 16 Mayıs 2004 03:33 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 16 Mayıs 2004 03:30 tarihinde demiş ki: *Reenkernasyon geçirir* *Chemical bu sefer bir yaratıktır* *halfmumiyi bulmaya koyulur* Yuh artık. puazauhuhaae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!Bishi görür...* -Bish Sen miydin!??!?!?!?!?! HAYIR! OLAMAZ! HAAAAA... *!son kalan kırıntı var gücü ile ayağa kalıp düşmana doğru koşmaya başlar* *!ikinci kurşunu midesine yediği halde koşmaya devam eder* *!En yakınındaki Bir düşman askerine sarılır* -You'r now fu*ked asshole! der ve K-BOOOOOOOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!Patlayan asker ve komutanı mumi nin etleri bish in azına yüzüne sıcrar* *!küçük bir şok ve yavaşça kendine gelir* -s**tir ![signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! [Bu mesaj Bıshop tarafından 16 Mayıs 2004 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *amacı kalmamıştır* *mumiyi bulamadan ölmüştür herif* *uyumaya gider*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!parçaları dağılırken,gökten bir Arch-Angel iner büyük bir ışık içerisinde* *!Herşeyi ile bembeyazdır....* *!konuşmaya başlar* -Henüz herşey için çok erken... -Ne ? Neden bahsediyorsun?Ben öldüm...Bak,cesedim bile yok..geri gönderemezsiniz beni.. -Evet...Döneceksin...Herşey değişmiş olacak... *!Arch-angel parmağını şıklatır....* *!HErşey değişerek,iki önceki yüzyıla gider...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!orta çağın ortasında bishi bulur yanında* -Bish..iyi misin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 lam ben gelecekte kaldım ne bok yicem hoop size diyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 aahahah abi yuhh ben yatıyorum yarın ne hale gelıp kac kez reskill yiceksin bakalım halfmumi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!yanında ki chemical' ı farkeder...* has.tr! Chemical! Sen ne arıyorsun burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!iyi degildir yere yıgılır, tam karnına el bombasının parçası saplanmıştır.* *!karacigerimmi ? diye düşünür*[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!Bish i kaldırır* -iyi misin?Cevap ver lanet olsun...Neredeyiz biz? bu simsiyah topraklar neresi... *!Archangelın onu lanetli bir toprağa gönderip göndermediği hakkında düşünür kuşkuyla...* *!belindeki kılıcı farkeder* Hey!WTF? Bu da ne böyle... Ha?? *!Sırtındada kalkan vardır...Aynısını bishtede görür* -Anlamaya başlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Gomtanım dolu , noldu nerdeyiz . *!şapşal yüz ifadesi*[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ![Bu mesaj Bıshop tarafından 16 Mayıs 2004 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!üzerindeki samuray giysilerini yeni anlamaya başlar...* Mmm onu bilmiyorumda,caponya civarlarındayız sanırım... bu bornoz-kılıç onlarınkine benziyor.. Discoveryde izlemiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!olaylara anlam veremez travva gecirir azından köpükler cıkar* göbhhhghgg[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *HİAAA* *Solunda aniden beliren mumyi görünce bi an tırsar* *pençesini mumivin koluna geçirir*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!gürültüden rahatsız olur..* *!hemen bir barış planı hazırlar*[Bu mesaj Gormo tarafından 16 Mayıs 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Gormo tarafından 16 Mayıs 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!Chemicalın karıştığı her hikayede bir garbıç yatar sözünü aklına getirir* -KES! -MOTOR! BAŞTAN ALIYORUZ![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!anlam veremez* olm kime karşı savaşıyoruz! what is the matrix ulan![signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 (bkz: Hepsine bakmak) (bkz: Sayfa 3 muydu,4 muydu neydi) *!Horaceyi dürter* -Savaşmıyoruz şimdilik... Yeniden çekcez bölümü,araya kemılkıl girdi... *!Eski savaşları özler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 sctık gitti[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *! Dev gibi ayı oturduğu yerden cıvkı çıkan savaşı izler ve savaş bittikten sonra başını iki yana sallayıp havada birbirine karışan siyah gri bulutlar içinden insan halini alıp savaş alanına doğru gitmeye başlar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar