Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

*Savaş alanına bakınır*

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

ne var alal
herifi law missle ile vurdum armor var dedi bende reenkernasyon geçiriyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

*!Bishi görür...*

-Bish Sen miydin!??!?!?!?!?!

HAYIR! OLAMAZ!

HAAAAA...

*!son kalan kırıntı var gücü ile ayağa kalıp düşmana doğru koşmaya başlar*

*!ikinci kurşunu midesine yediği halde koşmaya devam eder*

*!En yakınındaki Bir düşman askerine sarılır*

-You'r now fu*ked asshole!

der ve

K-BOOOOOOOM
Sosyal ağlarda paylaş

*!Patlayan asker ve komutanı mumi nin etleri bish in azına yüzüne sıcrar*
*!küçük bir şok ve yavaşça kendine gelir*

-s**tir ![signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !

[Bu mesaj Bıshop tarafından 16 Mayıs 2004 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

*amacı kalmamıştır*
*mumiyi bulamadan ölmüştür herif*
*uyumaya gider*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

*!parçaları dağılırken,gökten bir Arch-Angel iner büyük bir ışık içerisinde*

*!Herşeyi ile bembeyazdır....*

*!konuşmaya başlar*

-Henüz herşey için çok erken...
-Ne ? Neden bahsediyorsun?Ben öldüm...Bak,cesedim bile yok..geri gönderemezsiniz beni..
-Evet...Döneceksin...Herşey değişmiş olacak...

*!Arch-angel parmağını şıklatır....*

*!HErşey değişerek,iki önceki yüzyıla gider...*
Sosyal ağlarda paylaş

lam ben gelecekte kaldım ne bok yicem hoop size diyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

*!Bish i kaldırır*

-iyi misin?Cevap ver lanet olsun...Neredeyiz biz?
bu simsiyah topraklar neresi...

*!Archangelın onu lanetli bir toprağa gönderip göndermediği hakkında düşünür kuşkuyla...*

*!belindeki kılıcı farkeder*

Hey!WTF? Bu da ne böyle...

Ha??

*!Sırtındada kalkan vardır...Aynısını bishtede görür*

-Anlamaya başlıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

*HİAAA* *Solunda aniden beliren mumyi görünce bi an tırsar*
*pençesini mumivin koluna geçirir*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

*! Dev gibi ayı oturduğu yerden cıvkı çıkan savaşı izler ve savaş bittikten sonra başını iki yana sallayıp havada birbirine karışan siyah gri bulutlar içinden insan halini alıp savaş alanına doğru gitmeye başlar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...