wildturk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 basliktada yazdigim gibi merc icn en iyi ml hangisidir?yardimci olursaniz cok memmun olurunm simdididen tesekkur ederim.ayriyeten RA lerde ilk olarak neyi almak lazim ve neleri alayim sirayla yazarsaniz cok sevinirim.saygilar [Bu mesaj wildturk tarafından 12 Mayıs 2004 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blood Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 iki seçeneğin var bildiğin gibi battlemaster yada banelord.. merc olduğun için banelord derim. çünkü battlemaster ın en kullanışlı özelliği ml8 body guard ve bunu kullanman için defansif oynaman gerekicek bir merc için defansif takılmakda pek mantıklı değil. body guard yaptığın kişinin başında beklemen gerekicek yani. ama diğer yandan body guard master ability ler içindeki nerdeyse en iyi ability.. battlemaster daki diğer ability ler nerdeyse hiçbir işine yaramaz.. faultfinder pendragon da test ettiğim üzere ya nerflendi yada pendragon da bug var çünkü live server da vurduğumun 1/5 civarı vuruyor. belki birde essence flames i kullanırsın ama hem çok end götürüyor hemde duration u çok düşük yani spam yapmazsan hiçbir işe yaramaz gibi bişey. kısaca ben olsaydım banelord seçerdim.. RA olayına gelince şuanki RA sisteminde alman gerekenler determination purge ip mop.. gerçi RA sisteminde yakın zamanda yeni frontier ile tamamen değişiyor o yüzden RA olayını şimdilik düşünme yada planını yeni RA lara göre yap.[signature][hline]Koroglu ZorbeyinOglu Hero of Bedevere/BlackStar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildturk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Arkadaslar bir yardim ederseniz sevinirim. Merc ler icin RA lerden ilk olarak neleri almam gerekir sirayla yazarsaniz cok memmun olurum.simdiiden yardimlariniz icin sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Valla bone un da dedigi gibi ip,purge,determination,mopain alinmalı bundan sonrası kisiye gore degisir ama moparry de bi nevi sart gibi merceler icin. ben bunların üzerine bide mastery of arms almayı dusünüyorum. özellikle battler gibi bi silah kullancaksak ki 1h olanini speedi 4.1 yanılmıyorsam bu merce icin cok yavas bi silah bana gore. bu nedenle moarms ile hizimizi arttırmak mantıklı olacak yanlışmıyım?[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon Katil-ne olacagi belli olmayan merce Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 merc icin yavas silah daha onemli hatta gladric quicknessi caplememisti yannis hatirlamiyosam yavas vurmak icin ne kadar yavas vurursan okadar saglam vurursun :)[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ehe bilemicem yavas silah kullanmak beni daraltıyo:) sonucta hızlı silah kullanacam diye silahı degistirmiyorum ki hani elime dagger falan alim, zate yavas bi silahıun özelliklerini degistirmeden hızını arttırmak gibi bişi. bilmiyorum acemiyim bu konularda ehe yanlıs biliyor veya dusunuyo olabilirim bunu solerken iddiali degilim üzerime gelmeyin keserim:)[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon Katil-ne olacagi belli olmayan merce Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar