aslan. Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Çözümünü halen bulamadıgımdan dolayı bir de buraya sorayım dedim yaklaşık 2 haftaya kadar böyle bir sorunum yokken torrenti açıp downloada başladıgım andan 3-4 dk sonra net gidiyor hiçbir şey yapamıyorum download da duruyor haliyle, net limiter ile uploadıda kıstım iyice ama sorun çözülmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Bende de oluyordu µTorrent kullandığım zamanlarda. Daha sonra şu ayarları şöyle yapınca düzeldi. Artık her formattan sonra sonra böyle yapıyorum olay düzeliyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 utorrent kullanıyorum, eğer dosyada iyi olursa 2-3 dakka içinde 100kb/s hıza ulaşabiliyorum... ancak kimi zaman, bazen kısa sürede bazende gece ben uyurken bi ara net gidiyo! nedense torrentle dosya çekerken bazen bööle oluyo, ama flashgette aynı hızda bi sorun cıkmıyo!? hattı bööle torrentle cok zorlayınca netin gitmesi mantıklı gelmedi bana ama, bi fikri olan varmı acaba!?saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Büyük ihtimalle çok fazla sayıda bağlantı kurulması modemi etkiliyor. Desqpio'nun gösterdiği ayarları yapınca düzelecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar